caro-caro 09.03.18, 11:47 Od wczoraj morduję się z zalogowaniem, system szwankuje. Sprawdzam czy już mnie odblokowało. Do Niki pisałam trzy razy, nic nie wskoczyło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nixie.x Re: Próba 10.03.18, 18:55 Przynajmniej Ci nicka nie "pożarło". Mnie już "pożarło" dwa razy. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Próba 10.03.18, 22:29 Prawda. Właśnie tego się bałam. Nie lubię zmieniać, przywiązuję się nawet do takich drobiazgów Odpowiedz Link
ezorelax Re: Próba 11.03.18, 14:31 To się cieszę, że ja się do nicków nie przywiązuję, bo bym sobie już nie popisała. Od początku marca mam problemy z wysyłaniem postów, dosłownie dwa dni próbowałam wstawić na moim forum przesłania tygodniowe, aż sobie darowałam, ale nie narzekam 8 marca pisało się mi bezproblemowo, ale już 9. i 10., to nie weszło sporo moich dłuższych postów (interpretacje kart Dziewczyn, wróżba na prośbę Nixie). Nick takiehobby wykasuję, bo lubię zmieniać, ale nie piszę z dwóch jednocześnie. Pisałam ileś dni temu do Administracji, ale odpowiedź jakaś nie na temat i cisza. Jak to mówią "wszystko jest informacją".. Odpowiedz Link
ezorelax Re: Próba 11.03.18, 14:42 a i jeszcze dopiszę, że wczoraj próbowałam napisać komukolwiek na pocztę gazetową, że są problemy techniczne, ale system nie rozpoznawał nicków/adresów skrzynek, ale nie próbowałam dalej, bo Wy się między sobą kolegujecie, to pewno już sobie taką informację między sobą przekazywałyście, jeśli nie tylko ja (i Caro) nie mogła wysyłać postów. Odpowiedz Link
ezorelax Re: Próba 04.04.18, 14:55 W razie co, to można napisać na forum@gazeta.pl (jeśli nie z poczty gazetowej, to podać Nick, z którego jest problem z logowaniem). Więcej w temacie powiedzmy techniczno-merytorycznym lepiej nie dopiszę, bo lubię kopać, ale nie leżącego. Odpowiedz Link
nixie.x Re: Próba 04.04.18, 16:46 Nic to nie da. Jak mi pożarło 2 nicka i do nich napisałam to mi odpisali cyt." taki nick nie istnieje" . To, że się logowałam z tego nicka nie miało żadnego znaczenia Odpowiedz Link
ezorelax Re: Próba 04.04.18, 17:04 Na "pożarcie" nicka nie, bo nie ma (już?) odzyskiwania raz utraconego nicka, bez względu na powód, ale na problemy z wysyłaniem postów u mnie pomogło. Wcześniej pisałam przez wiele dni na adres, który się wyświetlał przy próbach wysłania postu, jako ten, pod którym mam otrzymać informacje..ale dopiero kontakt na forum@agora.pl pomógł natychmiast na problemy z pisaniem na forum. Odpowiedz Link
ezorelax Re: Próba 05.04.18, 17:19 Ja się nie mogę nadziwić, że nie mam już żadnych problemów ze wstawianiem postów, chyba odblokuję forum. Nixie, jak byś otworzyła wątek wróżebny, to by się zobaczyło, czy reszta Forumowiczek ma problemy ze wstawianiem postów, czy nie.. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Próba 05.04.18, 21:50 ,..nie mam najmniejszego problemu, i oby tak dalej Odpowiedz Link
ezorelax Re: Próba 05.04.18, 22:09 Adoptowany, na wątku nt. życzeń zobaczyłam Twój nick i przeczytałam, że niedawno obchodziłeś okrągły Jubileusz, gratulacje i spóźnione życzenia! Wiesz, że jesteś mistrzowska 11-ka? Jeśli dobrze policzyłam.. Sto lat w zdrowiu! (Aprepope) Odpowiedz Link
adoptowany Re: Próba 07.04.18, 17:35 ,..Serdeczne podziękowania i głęboki uklon dla Ciebie,dobrze policzylas jubileusz baaaardzo okragly,dokładnie 21marca w pierwszy dzień wiosny, ech..wspomnienia, jak ten nasz czas bezlitośnie i szybko przemija.jeszcze raz dzięki (a poznam cie zawsze,jestes wyjatkowa ..THx. ) Odpowiedz Link
ezorelax Re: Próba 12.04.18, 19:53 Ja świętuję na początku lata, Ty na początku wiosny, też piknie Jakbyś uchylił wcześniej rąbka tajemnicy, to znając Dziewczyny z tego forumka, to by bar zaopatrzyły i zakąski przygotowały, no ale to jak coś, to wiedzą już na kolejny rok Odpowiedz Link
mnka7 Re: Próba 09.04.18, 11:16 grrrr nie mogę się zalogować na swój dotychczasowy nick (monkaaa85) wyskakuje mi że wskazany użytkownik nie istnieje czy coś takiego (a ja istnieję i mam się całkiem dobrze ) więc założyłam nowe konto, mam nadzieję, że to już ze mną zostanie Odpowiedz Link