Zauważyłam od jakiegoś czasu że lepiej i łatwiej mi zrozumieć co tarot chce mi powiedzieć jak na konkretne pytanie losuję jedną lub dwie karty a nie cały rozkład. Czytam fora tarotowe i zadaję pytania, które gdzieś już ktoś sobie stawiał pod kątem swojej sytuacji, swoich przeżyć, uczuć, pracy i związków. Jakis czas temu przeżyłam naprawdę intensywny romans bo to nawet nie był związek, nie zerwalismy, po prostu szło jak po grudzie, bez wnikania w szczegóły pan mnie rozczarował swą osobą i na pewno jest między nami koniec, nie będę z nim, chcę iść dalej Ale silne to uczucie było, jakoś tak ciężko zapomnieć postawiłam więc w różnym przedziale czasu (tzn w ciągu ostatnich kilku dni 😊) kilka pytań o niego i wszędzie właściwie przewija się gwiazda i kolo fortuny i tak na pytanie po co go spotkałam wyszły KOŁO FORTUNY i ŚWIAT, na pytanie kim dla niego jestem KOŁO FORTUNY i WIEŻA, na pytanie czy to związek karmiczny KOŁO.. i na pytanie jaką karmę mam z nim do przepracowania- KOŁO FORTUNY i GWIAZDA. Czy to jakaś karma niespełnionej miłości? Jak mnie postrzega- KOŁO FORTUNY, KRÓLOWA DENARÓW, 2 KIELICHY.. Karma to czy nie?