15.12.18, 22:24
Witam serdecznie, bardzo byłabym wdzięczna aby ktoś kto chciałby może poćwiczyć sobie na mnie z kartami sprawdził jak spędzę tegorocznego sylwestra.Na obecna chwilę nie mam żadnych planów 😑oczywiście dam znać jak się sprawdziłosmile Pozdrawiam ciepło!
Obserwuj wątek
    • ewaseba Re: Sylwester 18.12.18, 17:08
      Prośba już nieaktualna, pozdrawiamsmile
    • mala_mi_2018 Re: Sylwester 18.12.18, 20:28
      ooo, a właśnie chciałam powróżyć. rozumiem, że masz już plany na sylwestra?
      • ewaseba Re: Sylwester 18.12.18, 21:30
        Nie właśnie nie mam nicsmile napisałam że nieaktualne bo nikt się nie odezwał i nie chciałam juz zawracać głowy juzsmileale jeżeli masz ochotę to będę wdzięczna bo jestem ciekawa bardzosmile
        • mala_mi_2018 Re: Sylwester 20.12.18, 19:08
          To tak jak, ja. Co prawda otrzymałam zaproszenie na wyjazd ale kilkaset km od domu, co z małym dzieckiem jest nierealne wiec zostaje sama w domu z córką. Postawię Ci karty w zamian za weryfikację po Sylwestrze,ok?smile
          Jak spędzisz tegorocznego Sylwestra? Rycerz Monet (6 pucharów), 5 Pucharów, Odrodzenie (Sprawiedliwość). A więc początek dnia wypada mi pracowicie, możesz się spotkać z kimś, z kim się lubicie (najprawdopodobniej jakaś znajoma lub znajomym z pracy, niekoniecznie z obecnej firmy - to może być ktoś z przeszłości), niestety będziesz w dość płaczliwym nastroju ponieważ ten dzień nie spełni Twoich oczekiwań, gdyż hucznej zabawy niestety w nim nie widać sad Pod koniec dnia trochę humor się poprawi, ostatnia karta (sąd) skojarzyła mi się po prostu z hukiem petard więc najprawdopodobniej Twój dzień zakończy się na oglądaniu pokazu sztucznych ogni smile Dopytałam jeszcze, czy może jeszcze otrzymasz od kogoś zaproszenie na Sylwka: 2 monet, 3 monet, Rycerz Buław (+8 buław).Prawdopodobnie odezwie się do Ciebie ktoś z pracy (co jakby potwierdza też Rycerz Monet z pierwszego pytania), to może być ktoś z kom wiąże Ciebie jakaś umowa lub stosunki zawodowe, ale nie jestem tu pewna, czy to będzie tylko kontakt telefoniczny, czy może ta osoba wpadnie do Ciebie na chwilę na Sylwka
          • mala_mi_2018 Re: Sylwester 20.12.18, 19:11
            5 pucharów - pisząc "płaczliwym nastroju" miałam tu na myśli smutek, zamartwianie się, niezadowolenie, może nawet polecieć łezka sad
            • ewaseba Re: Sylwester 20.12.18, 22:25
              Bardzo Ci dziękuję, że mi powrozylas na ten dzieńsmileciekawe kto coś zaproponuje mam nadzieję że jakiś facet który mi się podoba😃, ale faktycznie widać że w jakiś sposób stracę ta propozycje, może mi się nie spodoba i będzie mi przykro jak napisalas..no jestem bardzo ciekawa i oczywiście na drugi dzień po sylwestrze wracam z weryfikacja co i jak bylo!!! dziękuję i życzę Ci aby ten dzień bardzo pozytywnie Cię zaskoczył i ten nowy rok pozwolił Ci spełnić Twoje marzeniasmile
              • ewaseba Re: Sylwester 02.01.19, 13:11
                Wracam z weryfikacjasmileaj wszystko się sprawdziło...w dniu sylwestra miałam kilka kontaktów telefonicznych a to z koleżanką i kolegami też, ale były to telefoniczne rozmowysmilea sylwester niestety spędziłam sama i faktycznie było mi przykro, a fajerwerki oglądałam przez okno😜na drugi dzień również miałam telefoniczne rozmowy z zyczeniami.wrozba całkowicie trafna😌hahaha niestety 😜 pozdrawiam
                • mala_mi_2018 Re: Sylwester 02.01.19, 19:04
                  Dzięki za weryfikację. Tym razem nie cieszę się, że się sprawdziło sad Dla pocieszenia - miałam bardzo podobny do Twojego samotny sylwester w domu ;/
                  Jeszcze wracając do rycerza buław - najczęściej pokazuje mi właśnie pewny kontakt telefoniczny, ale kilka razy też pokazał spotkanie osobiste (choć wtedy częściej wychodzi paź buław), dlatego nie byłam pewna.
                  Wszystkiego Dobrego w Nowym roku i uszy do góry - w tym roku musi być lepszy Sylwester wink
                • liu.jo Re: Sylwester 03.01.19, 12:20
                  Ja też spędziłam sylwestra sama, ale w takim zadowoleniu i z poczuciem spełnienia (jak to cesarzowa) big_grin i nastawieniem że ten rok będzie dużo lepszy. Za rok jak nie będziemy mieć planów to się wszyscy z forum umówimy na jakiś wyjazd 🤣 i też będzie fajnie a na pewno ciekawie 😂🤣🤣
                  • mala_mi_2018 Re: Sylwester 03.01.19, 12:41
                    Doskonały pomysł!Szkoda, że wcześniej nie wpadłyśmy na niego, to byłoby nam wspólnie weselej. Może nawet urządziłybyśmy sobie na żywo jakiś wzajemny seansik tarota wink Ale może w tym roku będzie okazja smile Pozdrawiam
    • liu.jo Re: Sylwester 22.12.18, 20:06
      A jakbyście widziały kartę cesarzowa na pytanie jak spędzę sylwestra i kolo fortuny jako odpowiedź na pytanie gdzie go spędzę? Cesarzowa znaczyłaby że będę zadowolona, spełniona a koło fortuny? Oznaczałoby jakiś lokal, scenę czy po prostu (jak mi się wydaje) plany znienacka się zmienia Ale będę z tego zadowolona (cesarzowa)?
      • lampone Re: Sylwester 22.12.18, 20:28
        Cesarzowa siedzi w domu z mężem i dziećmi, a koło- ktoś wpadnie, zadzwoni, coś zechce, namówi itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka