ewaseba 15.12.18, 22:24 Witam serdecznie, bardzo byłabym wdzięczna aby ktoś kto chciałby może poćwiczyć sobie na mnie z kartami sprawdził jak spędzę tegorocznego sylwestra.Na obecna chwilę nie mam żadnych planów 😑oczywiście dam znać jak się sprawdziło Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mi_2018 Re: Sylwester 18.12.18, 20:28 ooo, a właśnie chciałam powróżyć. rozumiem, że masz już plany na sylwestra? Odpowiedz Link
ewaseba Re: Sylwester 18.12.18, 21:30 Nie właśnie nie mam nic napisałam że nieaktualne bo nikt się nie odezwał i nie chciałam juz zawracać głowy juzale jeżeli masz ochotę to będę wdzięczna bo jestem ciekawa bardzo Odpowiedz Link
mala_mi_2018 Re: Sylwester 20.12.18, 19:08 To tak jak, ja. Co prawda otrzymałam zaproszenie na wyjazd ale kilkaset km od domu, co z małym dzieckiem jest nierealne wiec zostaje sama w domu z córką. Postawię Ci karty w zamian za weryfikację po Sylwestrze,ok? Jak spędzisz tegorocznego Sylwestra? Rycerz Monet (6 pucharów), 5 Pucharów, Odrodzenie (Sprawiedliwość). A więc początek dnia wypada mi pracowicie, możesz się spotkać z kimś, z kim się lubicie (najprawdopodobniej jakaś znajoma lub znajomym z pracy, niekoniecznie z obecnej firmy - to może być ktoś z przeszłości), niestety będziesz w dość płaczliwym nastroju ponieważ ten dzień nie spełni Twoich oczekiwań, gdyż hucznej zabawy niestety w nim nie widać Pod koniec dnia trochę humor się poprawi, ostatnia karta (sąd) skojarzyła mi się po prostu z hukiem petard więc najprawdopodobniej Twój dzień zakończy się na oglądaniu pokazu sztucznych ogni Dopytałam jeszcze, czy może jeszcze otrzymasz od kogoś zaproszenie na Sylwka: 2 monet, 3 monet, Rycerz Buław (+8 buław).Prawdopodobnie odezwie się do Ciebie ktoś z pracy (co jakby potwierdza też Rycerz Monet z pierwszego pytania), to może być ktoś z kom wiąże Ciebie jakaś umowa lub stosunki zawodowe, ale nie jestem tu pewna, czy to będzie tylko kontakt telefoniczny, czy może ta osoba wpadnie do Ciebie na chwilę na Sylwka Odpowiedz Link
mala_mi_2018 Re: Sylwester 20.12.18, 19:11 5 pucharów - pisząc "płaczliwym nastroju" miałam tu na myśli smutek, zamartwianie się, niezadowolenie, może nawet polecieć łezka Odpowiedz Link
ewaseba Re: Sylwester 20.12.18, 22:25 Bardzo Ci dziękuję, że mi powrozylas na ten dzieńciekawe kto coś zaproponuje mam nadzieję że jakiś facet który mi się podoba😃, ale faktycznie widać że w jakiś sposób stracę ta propozycje, może mi się nie spodoba i będzie mi przykro jak napisalas..no jestem bardzo ciekawa i oczywiście na drugi dzień po sylwestrze wracam z weryfikacja co i jak bylo!!! dziękuję i życzę Ci aby ten dzień bardzo pozytywnie Cię zaskoczył i ten nowy rok pozwolił Ci spełnić Twoje marzenia Odpowiedz Link
ewaseba Re: Sylwester 02.01.19, 13:11 Wracam z weryfikacjaaj wszystko się sprawdziło...w dniu sylwestra miałam kilka kontaktów telefonicznych a to z koleżanką i kolegami też, ale były to telefoniczne rozmowya sylwester niestety spędziłam sama i faktycznie było mi przykro, a fajerwerki oglądałam przez okno😜na drugi dzień również miałam telefoniczne rozmowy z zyczeniami.wrozba całkowicie trafna😌hahaha niestety 😜 pozdrawiam Odpowiedz Link
mala_mi_2018 Re: Sylwester 02.01.19, 19:04 Dzięki za weryfikację. Tym razem nie cieszę się, że się sprawdziło Dla pocieszenia - miałam bardzo podobny do Twojego samotny sylwester w domu ;/ Jeszcze wracając do rycerza buław - najczęściej pokazuje mi właśnie pewny kontakt telefoniczny, ale kilka razy też pokazał spotkanie osobiste (choć wtedy częściej wychodzi paź buław), dlatego nie byłam pewna. Wszystkiego Dobrego w Nowym roku i uszy do góry - w tym roku musi być lepszy Sylwester Odpowiedz Link
liu.jo Re: Sylwester 03.01.19, 12:20 Ja też spędziłam sylwestra sama, ale w takim zadowoleniu i z poczuciem spełnienia (jak to cesarzowa) i nastawieniem że ten rok będzie dużo lepszy. Za rok jak nie będziemy mieć planów to się wszyscy z forum umówimy na jakiś wyjazd 🤣 i też będzie fajnie a na pewno ciekawie 😂🤣🤣 Odpowiedz Link
mala_mi_2018 Re: Sylwester 03.01.19, 12:41 Doskonały pomysł!Szkoda, że wcześniej nie wpadłyśmy na niego, to byłoby nam wspólnie weselej. Może nawet urządziłybyśmy sobie na żywo jakiś wzajemny seansik tarota Ale może w tym roku będzie okazja Pozdrawiam Odpowiedz Link
liu.jo Re: Sylwester 22.12.18, 20:06 A jakbyście widziały kartę cesarzowa na pytanie jak spędzę sylwestra i kolo fortuny jako odpowiedź na pytanie gdzie go spędzę? Cesarzowa znaczyłaby że będę zadowolona, spełniona a koło fortuny? Oznaczałoby jakiś lokal, scenę czy po prostu (jak mi się wydaje) plany znienacka się zmienia Ale będę z tego zadowolona (cesarzowa)? Odpowiedz Link
lampone Re: Sylwester 22.12.18, 20:28 Cesarzowa siedzi w domu z mężem i dziećmi, a koło- ktoś wpadnie, zadzwoni, coś zechce, namówi itp. Odpowiedz Link