Dodaj do ulubionych

Mapa Marzeń

23.03.19, 10:47
Przypominam, że 5 kwietnia, kto chce, kto lubi, kto wierzy - robi Mapę Marzeń smile
Obserwuj wątek
    • babowa Re: Mapa Marzeń 23.03.19, 14:13
      ja zrobie. ku mojemu zdziwieniu - sprawdza mi sie
      dzieki za infosmile
    • caro-caro Re: Mapa Marzeń 23.03.19, 20:31
      Albo mam wygórowane potrzeby, albo słabo się angażuję w wykonywanie map, bo tak naprawdę to nic mi się nie spełnia 🙄
      • niki.x Re: Mapa Marzeń 24.03.19, 00:12
        To mamy podobnie smile
        Zastanawiam się któryś rok z rzędu czy robić czy nie robić, bo jak dotąd to nic z tego. Tak myślę, że u mnie może ma to związek z energiami. Bo ten pierwszy nów wiosenny jest w marcu albo na początku kwietnia, czyli zaraz przed moimi urodzinami. Gdzieś kiedyś czytałam, że ostatnie 52 dni przed urodzinami to jest okres pusty. Jest to czas na zamykanie wszystkich rzeczy które się chce zamknąć. Nie powinno się wtedy nic zaczynać nic nowego bo nic z tego nie będzie wink
        • zaklepany Re: Mapa Marzeń 31.03.19, 17:10
          Mi też się te marzenia z mapy marzeń nie spełniały, zrobiłam jeszcze jedną niedawno, ale tez średnie efekty widzę- nawet odwrotne smile
          Chyba nie jakieś mapy ale raczej nasze oczekiwania-przyciąganie pewnych rzeczy myślami-nastawienie na zrealizowanie ich, działa.Mapa może być taka częścią pomocniczą- bo kiedy na nią się patrzy-wraca się do tego myślami co chce osiągnąć ale nigdy ze sama mapa zdziała cuda.
          • niki.x Re: Mapa Marzeń 31.03.19, 17:34
            Może. Chociaż to dziwne, bo u mnie zawsze działają sigile. A sigil robisz i zapominasz o nim zaraz po naładowaniu. Najlepiej go zniszczyć ale nie trzeba tego robić. Ważne żeby nie myśleć i o sigilu i o życzeniu. I to działa a mapa. Mapa nigdy.
    • meda08 Re: Mapa Marzeń 23.03.19, 23:48
      A mnie w duzej mierze sprawdza sie, ale jak zauważyłam to dopiero w drugiej części roku liczac od mapy do mapy
    • leda-is-one Re: Mapa Marzeń 24.03.19, 06:53
      Robię, niby to kasetka do której wkładam moje marzenia, ale co roku jakieś już spełnione wymieniam na nowe.
      Jednak od kilku lat czekam na auto moich marzeń, bywało w zasięgu ale ,, no właśnie, coś zawsze brakuje i nie jest to kasa.
      W tym roku 5 tego kwietnia mój syn ma dość okrągłe urodziny, więc mocniej wierzę w spełnianie się marzeń.
      Powodzenia tongue_out
      • chizuru Re: Mapa Marzeń 24.03.19, 11:19
        Ja w styczniu wykonałam pierwszą swoją Mapę Marzeń i jestem ciekawa czy u mnie to zadziała. Podobno nie zawsze realizuje się dosłownie. Nie którzy wieszają ją w widocznym miejscu a inni ją chowają i po roku sprawdzają ile z celów, które sb postawili udało im się dokonać.
    • niki.x Re: Mapa Marzeń 07.04.19, 13:25
      Skusiłam się ostatni raz smile Zrobiłam mapę z sigili, naładowałam energetycznie, zalakowałam i schowałam. Zobaczymy czy zadziała.
      • babowa Re: Mapa Marzeń 07.04.19, 14:02
        zapomniałam uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka