algaria 23.03.19, 10:47 Przypominam, że 5 kwietnia, kto chce, kto lubi, kto wierzy - robi Mapę Marzeń Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Mapa Marzeń 23.03.19, 14:13 ja zrobie. ku mojemu zdziwieniu - sprawdza mi sie dzieki za info Odpowiedz Link
caro-caro Re: Mapa Marzeń 23.03.19, 20:31 Albo mam wygórowane potrzeby, albo słabo się angażuję w wykonywanie map, bo tak naprawdę to nic mi się nie spełnia 🙄 Odpowiedz Link
niki.x Re: Mapa Marzeń 24.03.19, 00:12 To mamy podobnie Zastanawiam się któryś rok z rzędu czy robić czy nie robić, bo jak dotąd to nic z tego. Tak myślę, że u mnie może ma to związek z energiami. Bo ten pierwszy nów wiosenny jest w marcu albo na początku kwietnia, czyli zaraz przed moimi urodzinami. Gdzieś kiedyś czytałam, że ostatnie 52 dni przed urodzinami to jest okres pusty. Jest to czas na zamykanie wszystkich rzeczy które się chce zamknąć. Nie powinno się wtedy nic zaczynać nic nowego bo nic z tego nie będzie Odpowiedz Link
zaklepany Re: Mapa Marzeń 31.03.19, 17:10 Mi też się te marzenia z mapy marzeń nie spełniały, zrobiłam jeszcze jedną niedawno, ale tez średnie efekty widzę- nawet odwrotne Chyba nie jakieś mapy ale raczej nasze oczekiwania-przyciąganie pewnych rzeczy myślami-nastawienie na zrealizowanie ich, działa.Mapa może być taka częścią pomocniczą- bo kiedy na nią się patrzy-wraca się do tego myślami co chce osiągnąć ale nigdy ze sama mapa zdziała cuda. Odpowiedz Link
niki.x Re: Mapa Marzeń 31.03.19, 17:34 Może. Chociaż to dziwne, bo u mnie zawsze działają sigile. A sigil robisz i zapominasz o nim zaraz po naładowaniu. Najlepiej go zniszczyć ale nie trzeba tego robić. Ważne żeby nie myśleć i o sigilu i o życzeniu. I to działa a mapa. Mapa nigdy. Odpowiedz Link
meda08 Re: Mapa Marzeń 23.03.19, 23:48 A mnie w duzej mierze sprawdza sie, ale jak zauważyłam to dopiero w drugiej części roku liczac od mapy do mapy Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Mapa Marzeń 24.03.19, 06:53 Robię, niby to kasetka do której wkładam moje marzenia, ale co roku jakieś już spełnione wymieniam na nowe. Jednak od kilku lat czekam na auto moich marzeń, bywało w zasięgu ale ,, no właśnie, coś zawsze brakuje i nie jest to kasa. W tym roku 5 tego kwietnia mój syn ma dość okrągłe urodziny, więc mocniej wierzę w spełnianie się marzeń. Powodzenia Odpowiedz Link
chizuru Re: Mapa Marzeń 24.03.19, 11:19 Ja w styczniu wykonałam pierwszą swoją Mapę Marzeń i jestem ciekawa czy u mnie to zadziała. Podobno nie zawsze realizuje się dosłownie. Nie którzy wieszają ją w widocznym miejscu a inni ją chowają i po roku sprawdzają ile z celów, które sb postawili udało im się dokonać. Odpowiedz Link
niki.x Re: Mapa Marzeń 07.04.19, 13:25 Skusiłam się ostatni raz Zrobiłam mapę z sigili, naładowałam energetycznie, zalakowałam i schowałam. Zobaczymy czy zadziała. Odpowiedz Link