12.04.19, 10:32
Zapraszam do wziecia udzialu w zagadce 😉
Osoba charakterystyczna podpowiem z wygladu🤐 zagadka dotyczy faceta z ktorym cos mnie laczylo w przeszlosci .

1.Jak wyglada wlosy,oczy,sylwetka
2.Jaki ma charakter
3.Czym zajmuje sie w zyciu,co robi

Jestem ciekawa jak Wam pojdzie.
Obserwuj wątek
    • chmurkamoja1 Re: Zagadka 12.04.19, 10:36
      3.Pytanie moze okazac sie trudne podpowiem facet wiele robi w swoim zyciu zawodowym.
    • freya_v Re: Zagadka 12.04.19, 19:09
      Włosy- paź buław jasny brąz
      Oczy- królowa mieczy niebieskie
      Wzrost- 6 puchar wyższy niż 180 cm
      Sylwetka- paź buław szczupły i wygląda na wysportowanego choć nie jest taki "napakowany"
      Charakter- 8 monet pracowity, drobiazgowy może nawet pedantyczny. Stara się i przykłada do tego co robi dąży do perfekcjonizmu. Nie lubi się nudzić i myślę że umiejętnie tego unika. Oszczędny, dba o finanse coś odkłada ale też stara się żyć skromnie. Praktyczny, mało romantyczny, może się często powtarzać.
      Czym się zajmuje zawodowo- 6 mieczy działalność przewozowa, pomoc w przeprowadzkach albo tirami jeździ. Przenosi coś z miejsca na miejsce albo umożliwia komuś przemieszczanie się.
      • chmurkamoja1 Re: Zagadka 14.04.19, 18:51
        Przy blizszym spotkaniu facet okazal sie malo romantyczny.
    • nagietek123 Re: Zagadka 13.04.19, 15:26
      Tak wyglądają włosy, oczy, sylwetka pana, z którym Chmurkę kiedyś coś łączyło: 4 monet, Królowa kielichów, Cesarzowa
      Charakter pana: Król monet
      Tym się zajmuje w życiu: Gwiazda
      Hmmm, to będzie popis mojej fantazji wink
      Włosy pan ma uporządkowane, staranna fryzura. Ewentualnie ogolony dokładnie. Oczy: niebieskie. Sylwetka barczysta, może lekko pochylona.
      Charakter ma stały, więc nie wiem czemu ten pan jest "byłym" wink Może ten Król monet okazał się zbyt oszczędny, żeby nie powiedzieć skąpy? Albo nie wie co to kompromis? Był zbyt pewny siebie i nie liczył się z Twoim zdaniem? Tylko on miał patent na mądrość?
      Gwiazda? Na pewno był "kimś", może to gwiazda estrady lub filmu.
      • chmurkamoja1 Re: Zagadka 14.04.19, 18:49
        Okazal sie brutalny,myslal o sobie w wiadomych sprawach.

• nagietek123 Re: Zagadka 13.04.19, 15:26
      Przyszedł mi jeszcze do głowy dziennikarz, prezenter.
    • niki.x Re: Zagadka 13.04.19, 20:49
      Jak wyglada wlosy,oczy,sylwetka - 7 kielichów. Z 7 kielichów kojarzy mi się dr House. Przedwczorajszy zarost, zimne niebieskie oczy, może być albo bardzo chudy albo bardzo gruby. Bo 7 kielichów to albo narkoman albo bulimik.
      Jaki ma charakter - 8 monet . Perfekcjonista. Pracowity i drobiazgowy.
      Czym zajmuje sie w zyciu,co robi - 6 mieczy jest kierowcą, handlowcem, prowadzi sklep internetowy albo jakiś inny biznes w necie
      • chmurkamoja1 Re: Zagadka 14.04.19, 18:52
        Zgadza sie z zarostem ,zimnymi oczami.
    • chmurkamoja1 Re: Zagadka 14.04.19, 19:03
      Freya,Nagietek,Niki🙂
      Kazda z Was opisala faceta...
      Jeszcze poczekamy moze ktos chetny wezmie udzial w zabawie.
      • chmurkamoja1 Re: Zagadka 16.04.19, 21:45
        Facet jest szatynem.
        Nagietek zgadza sie fryzura staranna uporzadkowana,charakterystyczne w jego wygladzie jest zolwi garb ,lekko pochylona sylwetka. Freya sylwetka zgadza sie jest wysoki ponad 180cm szczuply,wysportowany.Niki zgadza sie z jego przedwczorajszym zarostem dodaje jemu seksapilu ,tak oczy zimne koloru zielonego.
        Facet jest zodiakalna Panna jest pracoholikiem praca jest jego kochanka numer jeden.Wszystkie bylyscie zgodne co do jego charakteru Freya facet nie lubi sie nudzic on musi cos robic jest pedatyczny,nie jest rozrzutny tak dba o swoje finase cos odklada pracuje w szkole oprocz tego jezdzi remontuje mieszkania duzo jezdzi autem stad 6 mieczy.
        Nagietek facet jest gwiazda na swoje scenie wsrod kobiet typowy podrywacz,zalotnik z dwiema twarzami przy blizszym poznaniu okazal sie wulgarny,malo romantyczny.
        Dziekuje za wziecie w zabawie.
        • freya_v Re: Zagadka 17.04.19, 08:57
          W życiu spotkałam chyba tylko raz Pana z pod panny. To ciężka kombinacja szczególnie dla wodnika jak ja😝 zero połączenia intelektualnego😉
          Więc domyślam się co użyłaś😵 dzięki za zagadkę czekamy na kolejną!☺
          • chmurkamoja1 Re: Zagadka 17.04.19, 10:33
            Freya 3 facetow znam spod znaku Panny wszyscy pracoholicy,pedanci,lubia zartowac,obgadywac innych zyjacych oszczednie chodzacych w czystych co jest plysem ale w tych samych ubraniach , jezdzacy zdezelowanym autem poki sie nie rozkraczy w korku na ulicy 🙊
            Znakomicie wam poszlo w zagadce 👍szykuje kolejna zagadke pod lupe wezme kobiete kolezanke z pracy.
        • niki.x Re: Zagadka 17.04.19, 11:10
          O. Po pierwszych trzech kartach miałam cały opis. Dr. House jest Panną wink
          astroportal.pl/index.php?id=8
          • chmurkamoja1 Re: Zagadka 17.04.19, 13:10
            Serial jeden z ulubionych .Z twarzy facet jest podobny do Dr.Housa
        • kamerados Re: Zagadka 06.05.19, 18:05
          Koło Fortuny. Co bądź. Stara się jak może . Trafiłom...;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka