Dodaj do ulubionych

Algario, jest prośba

12.01.20, 00:38
Od mojej siostry - czy mogłabyś wyciągnąć jej przesłanie od Mistrza na 2020?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Algario, jest prośba 12.01.20, 12:28
      Oczywiście jak najbardziej

Mistrz dla Twojej siostry

Wyobraź sobie, że próbowałam aż 3 razy - myślę sobie - niech dziewczyna ma dobrą wróżbę, a tu kochana wyszły same dobre rady - wpisze Ci wszystkie dla niej - wychodziło mi bardziej dbanie o Jej zdrowie i fizyczne i emocjonalne - może... nie nie może Ona musi zadbać o siebie i już!!

I tak I wyciągnęłam:

Zielony Człowiek

Usuń się na Łono Natury

Jesteś już zbyt długo w pomieszczeniach i potrzebujesz odświeżającej przerwy od stresujących warunków. Nie ważne, jak bardzo jesteś zajęty, zawsze jest czas na przerwę, aby pobyć na świeżym powietrzu. Ta karta przyszła dziś do ciebie jako silne przesłanie, aby spędzić czas samotnie gdzieś na zewnątrz. Uzdrawiający kontakt z naturą ożywi twoją energię i nastawienie i wrócisz do domu czy pracy z nowymi pomysłami i świeżym spojrzeniem na sprawy. Pomyśl o swojej ucieczce do natury jak o inwestycji, która zaowocuje wielkimi korzyściami.

Dodatkowe znaczenie karty:

Twoje pragnienia lub decyzje dotyczące urlopu są słuszne
      Twoje cele życiowe są związane ze środowiskiem lub naturą
      Pracuj z czystymi esencjami kwiatowymi, kryształami, duchami roślin i innymi naturalnymi metodami uzdrawiania
      Kontaktuj się ze zwierzętami, drzewami, wróżkami i innymi duchami natury

Jako drugi wyszedł mi:

Thot

Pisz

Wyciągnęłam tę kartę jako konkretne przypomnienie o pisaniu. Dostałeś ostatnio mnóstwo znaków i odczuć, aby pisać, niech więc ta karta będzie informacją, która doprowadzi cię do działania. Wyciągnij arkusz papieru lub laptopa i zacznij pisać. Nie martw się znakami przestankowymi, gramatyką czy literówkami, bo tymi szczegółami zajmiesz się później. Na razie po prostu wyraź swoje myśli i uczucia tak, jak one płyną z twojego ciała i umysłu.

Prowadź codziennie dziennik swoich uczuć i doświadczeń
      Zapisz swoje zamiary, cele i pragnienia
      Poprzez „kanał” uzyskaj przesłanie od swoich przewodników i Aniołów
      Twoje życiowe cele są związane z pisaniem
      Napisz artykuł lub książkę

A ostatni tak już myślę - teraz albo nigdy wyszedł mi:

Babaji

Joga

Babaji i inni Mistrzowie prowadzą cię do regularnego ćwiczenia jogi. Korzyści płynące z jogi są jedną z odpowiedzi na twoje pytanie. Poprzez jogę zyskasz zwiększoną klarowność, energię, giętkość, stonowanie i psychiczną świadomość. Możesz również spotkać wspaniałych, nowych przyjaciół i doświadczyć wielu radości na zajęciach jogi. Joga jest dawną tradycją praktykowaną przez osoby zajmujące się sprawami duchowymi, z uwagi na jej korzyści ezoteryczne i materialne. Nie zwlekaj. Już dziś ćwicz jogę.

Rozciągaj się dziś często
      Wykonuj ćwiczenia oddechowe przez branie pełnych wdechów i wydechów
      Naucz innych jogi lub zaproś ich do wspólnych ćwiczeń
      Obejrzyj film z ćwiczeniami lub weź udział w zajęciach jogi

Wychodzi na to że musi zrobić sobie odpoczynek - nie już ale ogólnie - więcej czasu na powietrzu - spacery itp O już wiem.. Iść sobie spacerkiem na Jogę wink i w czasie spaceru rozmyślać o napisaniu książki tongue_out - coś dla ducha i dla ciała. Musi zadbać o siebie za dużo kart mi wyszło by to bagatelizować

P.S Nie masz przypadkiem talii kart "Energie Oracle"? Kupiłam na ali, bez książeczki i z niektórymi kartami mam kłopot i szukam, może ktoś ma taką talię i coś mi podpowie wink
      • baba_potwor Re: Algario, jest prośba 12.01.20, 20:37
        Serdecznie dziękuję, kochana. Rzeczywiście, ciągle się skarży na różne bóle i przemęczenie. Kart, o które pytasz, nie mam, niestety. Jeszcze raz dzięki smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka