Dodaj do ulubionych

Bardzo ważna sprawa

27.04.20, 16:14
Mam prośbę o karty..
Z racji koronawirusa szczepienia obowiązkowe dzieci były zawieszone teraz są przywrócone. Termin mamy na 4 maja. I pytanie czy robić w tym terminie czy jeszcze się wstrzymać. Co pokazują wam karty?
Jak ktoś napiszę to napiszę co mi wychodzi ale wiadomo moje karty są za bardzo pod wpływem moich emocji i odczuć..
Proszę co radzicie?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Bardzo ważna sprawa 01.05.20, 08:56
      Ty już urodziłaś? I co mamy czarodzieja, czy wróżkę? Zdradzisz imię? ... co do szczepienia, kieruj się swoim instynktem, intuicją i "znajomością" dziecka, a do tego zaufanym, mądrym lekarzem. Nic na siłę.
      • freya_v Re: Bardzo ważna sprawa 01.05.20, 15:09
        Urodziłam w grudniu. Oliwia❤
        Chyba jednak się wstrzymam. Coś mała pokasłuje za dużo to jednak się wstrzymam.
    • nagietek123 Re: Bardzo ważna sprawa 02.05.20, 18:11
      Za szczepieniem 4 maja - Król buław
      Za szczepieniem w późniejszym terminie- Cesarzowa
      Wynik- 3 miece, dobrałam Pazia miecZy i 8 denarów.
      Cesarzowa potrafi zadbać o dziecko bardziej niż energiczny Król kijów. Więc może piniejszy termin?
      • freya_v Re: Bardzo ważna sprawa 02.05.20, 19:00
        Dziękuję nagietku. Jak mężowi powiedziałam o 4 maja to powiedział po co się tak pospieszyłam. Więc przekładamy. Takie miałam przeczucia żeby się wstrzymać. Wynik 3 mieczy może przynieść spore rozczarowanie..
        • caro-caro Re: Bardzo ważna sprawa 06.05.20, 10:07
          A ja pomyślałam, że te miecze w wyniku to po prostu kłucie igłą.
          Grudniowa dziewczynka 😄 ja też
          Wszystkiego dobrego!
          • freya_v Re: Bardzo ważna sprawa 06.05.20, 14:13
            Dzięki Caro.
            Miecze tak, to w ogóle ból po prostu. Mi z lenormand wyszła też kosa na to i stąd tyle miałam wątpliwości..
    • inguszetia_2006 Re: Bardzo ważna sprawa 06.05.20, 11:34
      Witam
      Freyu, gratulacje! Jak się odnajdujesz w nowej roli? Maleństwo daje pospać, czy oczy masz na zapałki?
      W każdym razie, wszystko minie, ani się obejrzysz, jak ci napyskujebig_grin
      Pzdr.
      Ing
      • freya_v Re: Bardzo ważna sprawa 06.05.20, 14:11
        Dziękuję.
        Śpi ogólnie super. Ostatnio od 22.00 Do 6 rano. Początki były ciężkie bo kolki miała ale na szczęście szybko się z tym uporaliśmy.
        Mama chyba pełną parą... Dostałam bzika na punkcie pieluch wielorazowych😀 i tak się bawimy kolorowo.
        Ale ogólnie bycie rodzicem to mega wyzwanie i ciężka sprawa, często miewam załamania i płaczliwe chwilę ale się nie poddaje. I duży plus że nie ma kiedy myśleć o koronawirusie. Na prawdę często o nim zapominam.
        • inguszetia_2006 Re: Bardzo ważna sprawa 06.05.20, 20:58
          Witam
          Super, że Oliwia śpi, moja córka też spała, dzięki temu przeżyłamwink Podziwiam, że chce ci się używać pieluch wielorazowych. Jak ja rodziłam to tematu w ogóle nie było, pampersy i tyle, nawet nie pomyślałam, że można inaczej. Inna sprawa, że nie miałam czasu myśleć, bo byłam zajęta dzieckiem;-P
          Pzdr.
          Ing
          • freya_v Re: Bardzo ważna sprawa 07.05.20, 08:18
            Dziś córa przebudziła mnie o 2 w nocy.ona poszła dalej spać a ja już nie😝 ot taka wypoczęta jestem😀😀??
            O 6 rano czytałam śmieszny tekst i parsknełam głośno śmiechem. Obudziła się spojrzała na mnie uśmiechnęła i dalej poszła spać. No hit sezonu normalnie. A jeszcze przed wczoraj o 4 wstawała.
            Pieluchy wielo fajna rzecz tyle że pralkę trzeba częściej odpalić ale mi to w niczym nie przeszkadza.
            W sumie jedyna rzecz jakiej mi brakuje to że nie ma kiedy spokojnie przy kartach posiedzieć. Jak trzeba to tylko w pośpiechu😞😞

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka