Dodaj do ulubionych

Wiedziałem

17.08.13, 06:37
Córa ma na punkcie iphona bzika a to z tego względu że Bibber jakiś tam jej idol ma taki.
Wczoraj na plaży albo jej ukradli albo zgubiła,nie znalazł się ani nikt nie oddał, dziś zgłosiłem kradziesz i zastrzegłem numer imeil, policja ma to w dupie, ale z tego iphona sobie nikt nie podzwoni, radośc trwała krótko mojej córy i złodzieja.Dwa tygodnie temu jej kupiłem, wiedziałem że tak będzie i tylko 2200zł poszło w błoto.Teraz będzie musiała się zadowolić iphonem 3, jak zgubi mała strata.I tak wszyscy oczy zrobili że taki telefon córce kupiłem która nawet 15 lat nie ma, no ale tak męczyła że umęczyła.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Wiedziałem 17.08.13, 06:44
      Ja też nie lepszy, Note 2 kupiłem też około 2 tygodni temu ale okazyjnie za 1300zł gościu na gwałt siana potrzebował więc okazja.Teraz leży w szufladzie, żona go nie chce ja też bo za duża patelnia.Samsung S4 też leży w szufladzie, obecnie kożystam z samsunga s advence i wszystko jest git tylko aparat słaby,zgrabny 4 calowy, świetnie mi się z niego korzysta, znajomi zdziwieni że używam smartfona ze średniej póły ale faktycznie nic dobrego i fajnego mniejszego nie ma iphony ewentualnie ale tej marki jakoś nie toleruję pomimo tego że najdroższe telefony jakoś mi nie leżą i ten ios, wolę androida.Nic nowego nie wyszło i lipa, bo nic w 4 calach superanckiego nie ma,to są średniaki a 5 calowe już nie dla mnie za duże i nie poręczne.
      • uwierz_w_to Re: Wiedziałem 17.08.13, 06:47
        Moja żona się wpędziła w HTC ja osobiście miałem kilka HTC ale desing mi nie odpowiada i menu telefonu, najlepsze jak dla mnie są samsungi z zamkniętymi oczami w ustawieniach mogę operować.A żona jak się przyzwyczai do jednego to do śmierci chyba, nie chce innego i koniec.
        • uwierz_w_to Re: Wiedziałem 17.08.13, 06:49
          Ale wystawię na allegro tego note i samsunga tak żeby chociaż część siana się zwróciła.Jak mają leżeć i się kurzyć i gwarancja ma topnieć.
          • ditta12 Re: Wiedziałem 17.08.13, 08:35
            Masz te swoje hobby smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka