Dodaj do ulubionych

Eszmeraldo

02.09.13, 07:22
Zdradź chociaż swój wiek.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Eszmeraldo 02.09.13, 10:29
      "Kobieta, która zdradza swój wiek, jest zdolna zdradzić wszystko.' Oscar Wilde
      wink
      • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 12:13
        Ale należy się nam to.
        • eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 18:52
          no dobrze smile, należy się Wam to jak długie spódnice grzesznej Weronice wink
          a żeby wilk był syty i Oscar Wilde cały.
          Jestem w wieku, w którym powinnam myśleć już o drugim dziecku, ale nie mam jeszcze pierwszego.
          Powątpiewam, czy słuszne byłoby maczać palce w przywołaniu na ten parszywy dla słabych istot świat, niewinnej duszyczki, czy zaniechać nawet jakichkolwiek myśli o tym.
          To tyle o moim wieku a z tego, jak odbieram Twoje pisanie, Uwierzu, domniemywam, że jesteśmy rówieśnikami. Jednakże jest wiele pieców, z których chleba jeszcze nawet nie skosztowałam wink
      • eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 18:59
        "Kobieta, która zdradza swój wiek, jest zdolna zdradzić wszystko.' Oscar Wilde

mogę zdradzić chłopaka, ale przyjaciół zdradzić ?
        never, never, never, never!
        nikagda!
        • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:05
          Tu niestety chyba wyglada na to ze ruznica wieku jest, drugie dziecko do 30 max 35 lat,wiec jestes mlodsza o kilka lat tak z moich obliczen.
          • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:07
            Gdybym mial teraz wybor,czy zakladac rodzine czy nie wybral bym nie.Nie ma tu w tym nic wspolnego szczescie ale wygoda osobista,z drugiej strony na pewno mial bym przyjaciolke.
            • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:11
              Ale w tej kwesti kazdy ma inne potrzeby, jednym slowy eszmero jests dla mn7e kobieta ktora wie czego chce.To jest rzadkie w tym wypadku zeby kobieta nie chciala zakaladac rodziny i miec dzieci.
              • eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:28
                pisałam Ci już Uwierzu, że kochany jesteś?
                Nie przejmuję się, jak mnie oceniają inni, ale spotkać kogoś, kto rozumie moją postawę, nie dziwi się jej, to głaszcze po sercu smile
                • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:40
                  A co tu eszmero bede owijal,jests kochana tez,wymazony typ kobiety ktora stoi twardo na nogach wie czego chce jest delikatna i uczuciowa a jednoczesnie niezmiernie inteligentna,z taka mozna kon7e krasc nawet dac sie za nia zabic.
                  • eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:45
                    i będziemy tu sobie pisać dopóki śmierć nas nie rozłączy wink
                    albo kaprys któregoś z Was,
                    I to byłoby smutne.
                    I to trzeba by jakoś przeżyć
                    • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:51
                      Spokowink jestes i tak pierwsza w zyciu kobieta ktora uslyszala o demnie takie slowa.
                      • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:55
                        Gdybym był milionerem nie było by takiej ceny za ktora nie mogł bym ciebie kupicwink
                        • eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:01
                          żartujesz, prawda?
                          • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:05
                            eszmeralda.i.papugi napisała:

> żartujesz, prawda?

Nie!!!! Każda sume bym za ciebie zaplacil do ostatniej zlotowki ktora bym posiadal !!!!
                            Sa ludzie duzo bardziej warci od najwiekszych pieniedzy tego swiata.za ciebie bym wydal wszystko nawetwink
                        • ditta12 Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:01
                          <Nie przejmuję się, jak mnie oceniają inni>

I masz racje Eszmeraldo.Jak by się przejmował to by zgłupiał i własnej woli nie miał.
                          • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:07
                            ditta12 napisała:

> <Nie przejmuję się, jak mnie oceniają inni>
                            >
                            > I masz racje Eszmeraldo.Jak by się przejmował to by zgłupiał i własnej woli nie
                            > miał.

Oczywiscie ze ludzmi sie nie nalezy przejmowac, nie bede tu skromny wiekszosc nie warta jest uwagi.
                            • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:33
                              Strzelaj cene eszmeraldo za ile ciebie moge kupicwink bede zbieralsmile
                              • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 03.09.13, 10:02
                                Czekam na wpisy eszmery, humor mi od razu poprawiawink
                                • ditta12 Re: Eszmeraldo 03.09.13, 10:47
                                  Ja też wyglądam jej z niecierpliwością,powiem Ci w wielkiej tajemnicy smile
                                  • uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 03.09.13, 12:04
                                    no to czekamy na eszmerę ,tym czasemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka