uwierz_w_to 02.09.13, 07:22 Zdradź chociaż swój wiek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Eszmeraldo 02.09.13, 10:29 "Kobieta, która zdradza swój wiek, jest zdolna zdradzić wszystko.' Oscar Wilde Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 18:52 no dobrze , należy się Wam to jak długie spódnice grzesznej Weronice a żeby wilk był syty i Oscar Wilde cały. Jestem w wieku, w którym powinnam myśleć już o drugim dziecku, ale nie mam jeszcze pierwszego. Powątpiewam, czy słuszne byłoby maczać palce w przywołaniu na ten parszywy dla słabych istot świat, niewinnej duszyczki, czy zaniechać nawet jakichkolwiek myśli o tym. To tyle o moim wieku a z tego, jak odbieram Twoje pisanie, Uwierzu, domniemywam, że jesteśmy rówieśnikami. Jednakże jest wiele pieców, z których chleba jeszcze nawet nie skosztowałam Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 18:59 "Kobieta, która zdradza swój wiek, jest zdolna zdradzić wszystko.' Oscar Wilde mogę zdradzić chłopaka, ale przyjaciół zdradzić ? never, never, never, never! nikagda! Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:05 Tu niestety chyba wyglada na to ze ruznica wieku jest, drugie dziecko do 30 max 35 lat,wiec jestes mlodsza o kilka lat tak z moich obliczen. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:07 Gdybym mial teraz wybor,czy zakladac rodzine czy nie wybral bym nie.Nie ma tu w tym nic wspolnego szczescie ale wygoda osobista,z drugiej strony na pewno mial bym przyjaciolke. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:11 Ale w tej kwesti kazdy ma inne potrzeby, jednym slowy eszmero jests dla mn7e kobieta ktora wie czego chce.To jest rzadkie w tym wypadku zeby kobieta nie chciala zakaladac rodziny i miec dzieci. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:28 pisałam Ci już Uwierzu, że kochany jesteś? Nie przejmuję się, jak mnie oceniają inni, ale spotkać kogoś, kto rozumie moją postawę, nie dziwi się jej, to głaszcze po sercu Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:40 A co tu eszmero bede owijal,jests kochana tez,wymazony typ kobiety ktora stoi twardo na nogach wie czego chce jest delikatna i uczuciowa a jednoczesnie niezmiernie inteligentna,z taka mozna kon7e krasc nawet dac sie za nia zabic. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:45 i będziemy tu sobie pisać dopóki śmierć nas nie rozłączy albo kaprys któregoś z Was, I to byłoby smutne. I to trzeba by jakoś przeżyć Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:51 Spoko jestes i tak pierwsza w zyciu kobieta ktora uslyszala o demnie takie slowa. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 19:55 Gdybym był milionerem nie było by takiej ceny za ktora nie mogł bym ciebie kupic Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:05 eszmeralda.i.papugi napisała: > żartujesz, prawda? Nie!!!! Każda sume bym za ciebie zaplacil do ostatniej zlotowki ktora bym posiadal !!!! Sa ludzie duzo bardziej warci od najwiekszych pieniedzy tego swiata.za ciebie bym wydal wszystko nawet Odpowiedz Link
ditta12 Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:01 <Nie przejmuję się, jak mnie oceniają inni> I masz racje Eszmeraldo.Jak by się przejmował to by zgłupiał i własnej woli nie miał. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:07 ditta12 napisała: > <Nie przejmuję się, jak mnie oceniają inni> > > I masz racje Eszmeraldo.Jak by się przejmował to by zgłupiał i własnej woli nie > miał. Oczywiscie ze ludzmi sie nie nalezy przejmowac, nie bede tu skromny wiekszosc nie warta jest uwagi. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 02.09.13, 20:33 Strzelaj cene eszmeraldo za ile ciebie moge kupic bede zbieral Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 03.09.13, 10:02 Czekam na wpisy eszmery, humor mi od razu poprawia Odpowiedz Link
ditta12 Re: Eszmeraldo 03.09.13, 10:47 Ja też wyglądam jej z niecierpliwością,powiem Ci w wielkiej tajemnicy Odpowiedz Link