Dodaj do ulubionych

sorry eszmeraldo

19.12.15, 19:52
na telefonie przewaznie pisze przez klawiaturę google straciłem ostatnie polskie umiejętności,nie patrzyłem więc udało mi się napisać te umiejętności,na tej klawiaturze straciłem swoją polskość.Owszem wiesz jestem za zjednoczeniem narodów ale nie w ten sposób nie będę eszmerko wymawiał po mimo tego że mam znak masoński i krzyż na ręcę obok siebie.Ponoć tatuażepasują do nie których jak ulał.Wybacz ale kożystam z okazji że mnie czytasz i chciałbym powiedzieć Ci wiele rzeczy a;e chyba nie zdążę uwierz w to że wiele się o dmnie nauczysz nie będę się wywyższał bo jesteśmy wszyscy luźmi ale powiem Ci ż4e dalem radę chyba jest takich jak ja naprawdę nieiwelu wiem że ty mnie4 doceniasz jak tak samo ciebie.I wiem że mnie czytasz bo jesteś podobna do mnie ewentualnie określił bym to inaczej ale sama wiesz jak jest.W zasadzie tak sobie piszę ale wystarczyło mi jedno twoje słowosmile sorrki że tak się rozczuliłem ale dla mnie zawsze będziesz kochana i super kobieta.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: sorry eszmeraldo 20.12.15, 09:42
      Marsjański zapewne masz znak na ręce i jakeś trzy rozy,czerwone jak buroki ćwikłowe.
      i
      • ditta12 Re: sorry eszmeraldo 20.12.15, 09:44
        Ktoś mi bruździ znów,nie mogę bo się wyświetla na niebiesko słowo czyli logo i nie można wtedy nic.Opór jakiś na forum powroty z otchłani gazeta.plsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka