Dodaj do ulubionych

eszmeraldo

19.12.15, 19:29
dosłownie uwielbiam ciebie czytać uwierz nawalony jestem jak blela ale ro jest naprawdę mało istotne.Mam zły dzień a CBś o mnie zabiega w dupie ich mam.Szmereko powiem Ci szczerze brakuje mi do rozmowy inteligentnej osoby a ciebie dosłownie kocham i wiedzialem że mnie czytasz.Nauczyłaś się czegś? wiem ze tak!!! ze mną ogólnie wszystko spoko ale warjuje ostatnio,spoko luzik moja złota jest wszystko okey.CBś nie ma do mnie najmniejszych szans uwierz_w_to znam całą strukturę i nie mam zamiaru współpracować chyba zresztą wiesz chyba jak jestsmile Jestem pjany ale jak przeczytałem ciebie eszmerko od razu uśmiechnełęm siesmile proszę zrób to dla mnie i pisz.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: eszmeraldo 19.12.15, 19:34
      eszmerko kocham jak piszesz powiem Ci ze mam ubaw CBś i innego radzaju gówno się mnie czepia przy byle okazji. Kocham twoje pisanie i zawsze będę kochał ciebie czytać,napisałaś dwa zdania a one mnie uszczęśliwiły jak nic innego w życiu.Powiem Ci jedno zrobie dla ciebie wszystko!!!wink
    • mercury_staff Re: eszmeraldo 19.12.15, 19:36
      upps sorry pjany jestemsadi to ostroale mam humor i ktoś ma humor mnie czytając w tym momenciewink
    • eszmeralda.i.papugi Re: eszmeraldo 19.12.15, 19:47
      no przecież, ja też uwielbiam Ciebie czytać a poza tym, czy istnieje jakikolwiek men pełen takiej galanterii wobec kobiety, jak Ty Uwierzu.
      U Ciebie nawet dwu słów >kurwa jebana< brzmi pieszczotliwie smile
    • eszmeralda.i.papugi Re: eszmeraldo 19.12.15, 19:49
      alkohol dodaje śmiałości w wypowiedzi a ja tę śmiałość mam będąc trzeźwą wink
    • eszmeralda.i.papugi Re: eszmeraldo 19.12.15, 19:52
      a najbardziej kocham Ciebie czytać gdy się zdenerwujesz na maksa
    • mercury_staff Re: eszmeraldo 19.12.15, 20:00
      Boska jesteś eszmerko kocham ciebiesmile sorrfki powiedz swojemu żeby się nie przejmował bo my się tylko zakochaliśmy w inteligecjiwink
    • mercury_staff Re: eszmeraldo 19.12.15, 20:01
      Rybko a co chcesz wiedzieć? może ja ciebie trochę poczytam i się będę uczył?smile
    • mercury_staff Re: eszmeraldo 19.12.15, 20:09
      eszmerko spoks przeczytasz to weź proszę rozwiń coś od siebie upps temat problemem jest spokojnie powiedz to co myślisz ale powiedz do końca wyczerb słowa wszystkie uwierz powiesz to co chcesz.Powiesz tyle i si,ę zwstydzisz to będzie raz i będzie następny raz po kilku razach zrozumiesz że ludzie są ludźmi i trzeba swoje myśli w eter puszczać czy się to komuś podaoba czy niesmile Nie Panie Michniksmile uczymy się wszyscy od wsystkichwink
    • mercury_staff Re: eszmeraldo 19.12.15, 20:11
      Ja pierdolę czy ja nic normalnie nie mogę napisać? przecież sam siebie czytając nie rozumiem bez jaj.
      • ditta12 Re: eszmeraldo 20.12.15, 09:39
        Że tak się wtrącę do zajefajnego dialogu,strasznie te reklamy tu mącą że nic nie widac ale trza pamiętać by nacisnąć odpowiedź czy też wyślij czy jak bo enter nie działa.

Uwierz jak zwykle,nawalił się i chce z Eszmerką rozmawiać a jak trzeźwy to nie ma śmiałości i do tego ten mosad z cbś za nim podąża nieustannie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka