03.09.13, 09:47
ze dwora-przyszło mi do głowybig_grin
Co myślicie o forach?
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Fora 03.09.13, 09:53
      Ty chyba Ditto wiesz co ja mogę myśleć o forach, tyle co o pinescewink
      • ditta12 Re: Fora 03.09.13, 10:00
        Jednak dzięki forum mogliśmy się poznać.Nie zaprzeczysz.
        Ja jestem zadowolona że poznałam fajne osoby i utrzymuję kontakt z takimi jak ja.
        Fora są jak społeczeństwa-można zobaczyć jak to działa.Dlaczego są konflikty jak jeden na drugiego oddziaływuje,co jest powodem konfliktu,jakie są typy ludzi,jakie mają zmartwienia,jakie radości,do czego dążą.o czym rozmawiają.Często zastanawiam się o czym,może oni jako wtajemniczeni wiedzą smile
        • uwierz_w_to Re: Fora 03.09.13, 10:07
          To o czym Ditto piszesz jest do zaobserwowania wszędzie,telewizja,artykuły,książki,gazety, rozmowy.Czytając książkę czytasz myśl autora i znasz jego poglądy, czytając artykuł domyślasz się co autor ma na myśli lub przedstawia fakty lub jaki cel ma w tym.Oglądając telewizję masz zlepek wszystkiego jednocześnie, rozmawiając na ulicy z człowiekiem widzisz jaki wpływ mają te wszystkie rzeczy na raz.
          • uwierz_w_to Re: Fora 03.09.13, 10:11
            Wykreować u kogoś światopogląd nie jest rzeczą trudną, trudniej tego światopoglądu nie wykreowaćwink
          • ditta12 Re: Fora 03.09.13, 10:16
            Jednak w tym przypadku mam do czynienia z żywym człowiekiem.
            Gdy jeszcze znam go,tym bardziej jest to dotykalne.Co mnie obchodzą ludzie z telewizji?Autorów książek też przeważnie nie znam.Ale książki tego którego znam czytałam przez pryzmat jego osobowości,czasem współtworzyłam,dużo rozmawialiśmy,wyszukiwałam informacje dla niego,jakoś inaczej.
            piszę na portalach społecznościowych z nieznajomymi.Bardzo rzadko można znaleźć "perełkę"-osobę z którą można porozmawiać rzeczowo na wiele tematów.Przeważnie jedno dwa zdania i do widzenia.Za to przypominam sobie słówka obcojęzyczne,zwroty.Widzę jak coraz lepiej posługuję się angielskim,niemieckim których kiedyś,dawno się uczyłam.Dialog na żywo.Mówią że to głupie ale jednak można czegoś się nauczyć,dowiedzieć.
            Nigdy się nie spotykam z tymi ludźmi ale w realu nie podeszłabym do człowieka obcego i nie zagadała.Tam jest to normalne.Pytanie.Czemu tak się dzieje?Czy nasza cielesność nas zniewala?
            • uwierz_w_to Re: Fora 03.09.13, 10:21
              Nic Cię nie zniewala ani nie ogranicza czemu tak myślisz? to twoje cechy charakteru wypracowane przez lata.Każdy z nas ma się do życia inaczej.
                  • ditta12 Re: Fora 03.09.13, 10:41
                    Po co mi wiedzieć to wsztstko.....
                    No po co właściwie wiedzieć? Ale lubię czytać o malarzach,ich biografie.Wolę autobiografie jadnak smile
                    Po co mi wiedzieć to wszystko.Po co mi rozmawiać z ludźmi?No po coś mam język,uszy.
                    Wy mężczyźni robicie wynalazki dla nas kobiet a potem narzekacie że są duże rachunki za prąd i trzeba wam zostać dłużej w pracy albo mieć dwie prace.
                    Wymyśl Uwierzu tak żeby nie zużywać prądu,wody,żeby nie płacić za nic a będziesz wielki,gwarantuję Ci to.O nie będziesz musiał pracować i głowić się:za co to za co tamto......
                    • uwierz_w_to Re: Fora 03.09.13, 10:45
                      Teslę zakopali pod ziemię to i mnie by zakopaliwink,gospodarka musi się kręcić swoim tempem żeby utrzymać równowagę.
                      • uwierz_w_to Re: Fora 03.09.13, 10:49
                        Gdybym miał taką możliwość Ditto to UE cy jaki kolwiek inny kraj nie był by nam potrzebny, Polska była by krainą miodem płynącą,piszę poważnie.Każdy by miał pracę i zarabiał pieniądze.
                        Po kilku latach nie było by potężniejszego kraju, ale co z tego my tu nie rządzimy i jesteśmy zależni od innych.
                      • ditta12 Re: Fora 03.09.13, 10:51
                        Ujarzmił promienie kosmiczne i sprawił, by służyły jako napęd.
                        Może Uwierzu byś mój mózg wykorzystał do stworzenia energii.Ja dwubiegunowa.Może się na coś wreszcie przydam.
                        • ditta12 Re: Fora 03.09.13, 10:53
                          Zrób tak tylko dla mnie i dla siebie,nikomu nic nie powiemy a będziemy żyć darmo.Tylko trzeba język za zębami,no wiesz.
                          Ty typ wynalazcy jak Ci wyszło w teście,ja marzyciel al marzenia się zpełniają smile
                          • uwierz_w_to Re: Fora 03.09.13, 10:58
                            ditta12 napisała:

> Zrób tak tylko dla mnie i dla siebie,nikomu nic nie powiemy a będziemy żyć darm
                            > o.Tylko trzeba język za zębami,no wiesz.
                            > Ty typ wynalazcy jak Ci wyszło w teście,ja marzyciel al marzenia się zpełniają
                            > smile

To o czym myślałem to plagiat, miało już miejsce w niemczech w wielkim kryzysie więc pierwszy nie jestem.
                        • uwierz_w_to Re: Fora 03.09.13, 10:57
                          ditta12 napisała:

> Ujarzmił promienie kosmiczne i sprawił, by służyły jako napęd.
                          > Może Uwierzu byś mój mózg wykorzystał do stworzenia energii.Ja dwubiegunowa.Moż
                          > e się na coś wreszcie przydam.

Może sobie kiedyś w dzieciństwie wymyślił że tak właściwie są dwa bieguny w tym wszechświecie?wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka