13.09.13, 20:05
ciągle jestem chora, ale musiałam dzisiaj coś załatwić.
Od południa, do wczesnego wieczora stałam w niewyobrażalnych korkach. Były wszędzie, po horyzont, zapchane przeciskającymi się między sobą autami były ciche, kameralne do tej pory uliczki nawet. I karetki. Nieustające, na sygnale karetki. W te, i wewte, wyły i jeździły jak opętane. Miałam odruch by porzucić samochód i pójść w deszczu pieszo.
Obserwuj wątek
    • eszmeralda.i.papugi Re: horror 13.09.13, 20:09
      tęsknię za gorącą herbatą. Nieślubnego nie ma w domu, więc może umrę z pragnienia.
      • uwierz_w_to Re: horror 13.09.13, 20:10
        hahaha
        • uwierz_w_to Re: horror 13.09.13, 20:19
          A ja się zbieram do dokończenia książki i zawsze coś, teraz rozwodziłem się teologicznie, przeczytałem książkę proponowaną przez Igora Witkowskiego z której czerpał wiadomości do innej książki.A Ickego coś nie mogę dokończyć, zgadzam się z jego światopoglądem ale zbytnio to wyolbrzymia.Bardziej w jego książce interesuje mnie struktura, można bliżej przez jej pryzmat poznać mechanizmy tej cywilizacji.
          • uwierz_w_to Re: horror 13.09.13, 20:29
            Wiadomości na temat mechanizmów cywilizacji są właściwie wszędzie,w telewizji,w radiu, w gazetach na ulicach.Oglądając coś czasem zdaje sobie sprawę z czegoś o czym nie myślałem wcześniej.Takie momenty w moim życiu bywają prawie że codziennością.
            • ditta12 Re: horror 13.09.13, 22:31
              Oj,jak bardzo Ci wspólczuję Eszmeraldo.Już bym była przy tobie co by herbatkę Ci zaparzyć z soczkiem malinowym i rosołek vege z kostki warzywnej zrobić a do tego jeszcze makaronik bym Ci sama zrobiła dla wzmocnienia.
              Opatul się kołderką,wygrzej,poleż jutro,odpocznij.
              https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOWfeGzmTrMNonmRuf26vH0hl7u_AofS1xv-b_hB3eooz5S05v3w
              Chociaż tak Ci prześlę wraz z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowiakiss
              • eszmeralda.i.papugi Re: horror 14.09.13, 07:28
                Dittuś, kochanie,
                jesteś przecudowna.
                Nie dotrwałam, by napić się Twego eliksiru a wiem, że tchnął by we mnie nowe życie. Padłam, przez całą noc byłam w posiadaniu jakichś obłędnych koszmarów, plotło mi się nieprzyjemnie, zimno, i mokro.
                Herbatkę Twoją, z konfiturką wypiłam przed chwilą, kwiatek wpięłam sobie we włosy.
                Całuję Cię. Niech dzień dzisiejszy będzie piękny dla Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka