19.09.13, 08:27
Wiem że czytasz to forum, powinnaś się zastanowić nad tym co robisz.Czy ty przyjaciół szukasz czy też czytelników.Ja w porównaniu do innych znałem ciebie, i z jednej strony rozumiałem wszak podobny byłem.Twa szczerość jest bolesna dla innych.Wypluwasz swoje emocje chwilowe na osoby które tak właściwie są tobie najbliższe z tej gazety.Wydaje ci się kobieto że jesteś pępkiem świata,składnie zdania masz bezbłędną ale to nie wystarczy żeby zgrywać inteligentną kobietę.
Zaatakowałaś madau, pomimo tego że jej nie lubię i mam własne zdanie o niej to pozbawiłaś kobiety chorej, możliwości pisania i pociechy z dzielenia się sobą z wami.
Po czym żałujesz, kasujesz i nie przywracasz.
Szczera jesteś do bólu to fakt a zarazem głupia.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Mifredo 19.09.13, 08:33
      Różnica między nami taka że ja robiłem to celowo a ty nie.
      • uwierz_w_to Re: Mifredo 19.09.13, 16:59
        Czytasz Ditta, ślady po trądzikusmile)))) żeby jeszcze kiedykolwiek miał trądzik a co dopiero śladybig_grin
        • uwierz_w_to Re: Mifredo 19.09.13, 17:01
          Jak się na to patrzy z boku to śmiać się chcesmile- falunisz nie ja nie falunię ty faflunisz, ależ bezczelnie faflunisz dostarczę ci fafluna.
          • uwierz_w_to Re: Mifredo 19.09.13, 17:02
            bez odbioru zafafluniłaś, nie to ty faflunisz i ja mam rację ależ w życiu faflunie.
            • uwierz_w_to Finał 19.09.13, 17:04
              Cielęcej przepychanki skończyć się może zamknięciem foruma przez założycielkę, wszak emocje ponad wszystko i ostało się pobojowisko.
              • uwierz_w_to Komentarz 19.09.13, 17:06
                Zresztą co mnie to obchodzi, pośmiałem się trochę i tyle.Nie interesują mnie waśnie mifry i jej ekipy, niech sobie dogadzają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka