13.05.14, 15:05
Zdarzyła już wszystkich zbluzgac łącznie z mifredo a mnie to właściwie nie wiem za co ale mniejsza o to.Widocznie tak miało być i może dobrze się stało. Fakt nie ma co......
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 15:21
      Już wystarczająco mnie po wyzywałaś nie musisz mnie wyzywać jeszcze w smsach, usunełem ciebie i nie pisz do mnie nie będę się zniżał do twojego poziomu.I i przestań szkoda twoich pieniędzy na te smsy. Ja ich nie czytam.
      • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 15:34
        To już chyba wszyscy teraz należy Oskara wręczyć. Sąsiedzi, kochankowie, rodzina, i ludzie z forum.Eszmeraldo jeszcze ty jej zostałaś.
      • gadubadu Re: nieźle 13.05.14, 15:40
        Do mnie kiedyś napisała, że ją oszukałem bo nie jestem singlem. big_grin
        Na co liczyła?
        Że ją puknę za najtańszy browar?
        • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 16:13
          Ty jesteś z jej okolic? Ale się nie dziwię bo w sumie nie powinienem opowiadać ale się nie dziwię. Ostatnio jakiś czas temu poznała murzyna na badoo zabrał ją na jakąś wycieczkę po pierwszym dniu wynajeła mu pokus za darmo po to żeby ją pykał ale ten ją zaraził mendami to zrobiła zadymę że Bóg wie kogo on jeszcze pyka i wywaliła go z domu.Cholera wie co ona już ma kilku z badoo już ją pykało opowiadała mi tylko o trzech i jakiś chińczyk jeszcze, mówiła że się w niej zakochał. Przyjechał do niej wypykał i kopnął w dupe. To stara menelówa co do niej dzwoniłem to prawie zawsze nawalona była.
          • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 16:19
            Zresztą jak ją poznałem parę lat temu to już mnie zszokowala tekstami że do onanizowania się jest najlepsza butelka od wina normalnie mnie aż wygieło myślałem ze może żartuje ale chyba nie żartowała .No ale o mendach nie pisała pewnie się wstydzila ale do łóżka szła z każdym a później się dziwią ze ma mendy czy pluskwy.
          • gadubadu Re: nieźle 13.05.14, 17:06
            uwierz_w_to napisał:

> Ty jesteś z jej okolic?

Tak się przypadkowo składa, że mieszkam dość blisko.
            Ona mnie nie zna, ale kumpel mi ją kiedyś na ulicy pokazał i opowiedział kto to jest.
            Słynna jest dość w okolicy.
            Dziewczyna tego kumpla zna tą babę jeszcze z jakiegoś forum, na których razem kiedyś pisały.
            Dużo by opowiadać. smile
            • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 17:25
              Tak faktycznie to fakt dużo by opowiadać ja też ja dosyć dobrze poznałem, kiedyś lubiłem z nią rozmawiać przez telefon obecnie już tego nie robię lub bardzo rzadko, zmieniła się , nie będę cukrzył jej bo ja da się lubić na forum ale prywatnie nie za długo. Jest wyrafinowana lub nabrała do mnie dystansu to czuć. Kiedyś rozmowy telefoniczne były inne teraz już nawet nie mam ochoty z nią rozmawiać jest jakaś specyficzna.No nic była kiedyś przyjaźń teraz jest tylko znajomość i tak w zasadzie lepiej po bliższym poznaniu jej.
              • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 17:27
                To krótko dystansowec ona na dłuższą metę nie potrafi utrzymać przyjaźni to nie ten typ człowieka.
                • gadubadu Re: nieźle 13.05.14, 17:44
                  To jest w ogóle jakaś patologia społeczna, która uważa że wszystko jej się należy i że jest pępkiem świata.
                  A jak nie dasz to cię zmiesza z błotem, albo uczepi się i będzie zatruwać zycie, kłamstwa wypisywać, dupe obrabiać dookoła.
                  Ona nie ma szacunku dla nikogo, więc co tu gadać o jakiejś przyjaźni.
                  Nie spotkałem jeszcze baby, ktora by takim szambiarstwem jechała w mowie i w piśmie.
                  Z wyglądu jest mniej więcej taka jak z charakteru masakrycznie zapuszczona, więc nie masz co żałować że ci tej fotki nie przysłała. smile
                  Zresztą ona wystawia swoje foty w sieci i każdy sobie może obejrzeć.
                  • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 18:06
                    Przyznam Ci rację po bliższym telefonicznym poznaniu jej jest faktycznie specyficzna nie raz miałem przykład jak dzwonilem do niej jak była nawalona co mówiła coś w tym stylu co dziś pisała. Nie żałuję że między nami nie ma przyjaźni to nie typ kobiety z którą chciał bym się przyjaźnić. Takie życie do puki człowieka nie poznasz to nie wiesz.Zresztą opisała połowę życia na forum np: chociażby z tym menelem kto normalny jaka normalna kobieta by się z takim zadawala wymówka typu że nie wiedziała na mnie nie działa to co ona oczy i rozum w dupe miała hehe nie ze mną te dyrdymaly.
                    • gadubadu Re: nieźle 13.05.14, 19:55
                      Która normalna kobita tyle prywatnych rzeczy o sobie i swojej dupie wypisuje na forach i obcym facetom poznanym w sieci.
                      I to na dodatek stara baba, matka dorosłej córki.
                      Bo chyba ty sporo młodszy od niej jesteś?
                      Ona to chyba przestała cie lubić jak nie chciałeś, żeby do ciebie przyjechała poznac ciebie i twoją rodzinę. smile
                      Ale miałbyś gości, jakby ci jeszcze robactwa w walizce nawiozła heheh big_grin
                      • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 21:01
                        Takiej opcji nie brałem nawet pod uwagę.
                        • uwierz_w_to Re: nieźle 13.05.14, 21:05
                          nie ma co zwykły menel z niej i tyle co tu dużo pisać......
                          • ditta12 Re: nieźle 14.05.14, 01:42
                            podwojna prostytutka pukawka he
                            • uwierz_w_to Re: nieźle 14.05.14, 05:03
                              Prostytutką i menelem to ty jesteś a teraz wypad z forum eszmery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka