uwierz_w_to 17.04.14, 20:36 Ma pralkę wirnikową i tarkę jak twierdzi a tą tarką to niech se zwoje mózgowe zetrze bo głupotą zarosły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Mifredo 17.04.14, 20:41 A Ty co nie możesz wejść na @ schzofrenię i jej to napisać?Ty nie syn schizolki?Też Cię pomlyilyli w szpitalu na porodówce? Jakoś dziwnie litery mi zjada my komp-madonna z wielki cycem To poprawaiam wciąż. Może to nasza Eszmerka-Kapitan co się nawet nie odezwie? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Mifredo 17.04.14, 20:47 Mifra się nie odzywa jak widzę a Ty chcesz jej coś powiedzieć-naprawdę? Trza było nie banować -to byś się dowiedział. Ty Uwierzu o coś zazdrosny? O co? O furę ,komurę,sztuczny ząbek na przedzie i radyjko,no nie wiem. Jak chcesz za 800zeta buty dla córy to może się złożymy,co Ty na to? Z rent się złożymy. Znów mi jakaś @rfa psuje i udaje greka a jest żydem łasem na kasę Chiba to ten łysy co wszystkie rozumki pozżerał Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Mifredo 17.04.14, 21:31 Moja córa od dziadków dostaje takie kieszonkowe że kupienie buciorów za 800zł to dla niej nie problem,ja jej ciuchów nie kupuję, dostanie od jednych, od drugich o demnie coś od matki,od prababki,od chrzesnego ona ma więcej siana o demnie to sobie kupuje co chce a buciory jakieś Jordany czy Dżordany nie wiem jak to się pisze już dawno kupiła za 800zł, ale najlepszy numer jaki odwaliła to kupiła sobie słuchawki do telefonu firmy beats za 1400zł Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Mifredo 17.04.14, 21:38 z tymi słuchawkami to przegieła, jak można kupić słuchawki za 1400zł? a ona na to bo firmowe i najlepszej i najdroższej firmy i weź jej wytłumacz teraz.Ciucha też z taniego sklepu nie kupi tylko po galeriach i firmowych sklepach.Taka teraz jest młodzież. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Mifredo 17.04.14, 21:41 ona ditto ma więcej pieniędzy od ciebie Ditto, średnio bez świąt i jakichś tam zająców w zwykły bezświąteczny miesiąc ma około 1000zł uzbierane na swoje wydatki tak średnio około 1000zł miesięcznie kieszonkowego jak liczyłem. Odpowiedz Link