Dodaj do ulubionych

coś o sobie

21.09.13, 17:21
obudziłam się dzisiaj późno. Było chyba po czternastej. Wypiłam kawę. Gdy piłam, zobaczyłam nawarstwiony bałagan. Przykry był to widok i uczucie całkowitej degrengolady. Straszne. Nie zdołałam posprzątać wszystkiego, przyszłam Was odwiedzić. Teraz zparagnęłam wyjść z psem, bo pięknie słońce zaświeciło. Zapragnęłam też dzisiaj zapalić papierosa, ale się opamiętałam. Dostałam kiedyś srebrną, długą lufkę. Leży wśród bransoletek i naszyjników, ale nasxzyjników nigdy noie noszę, natomiast bez bransoletki czuję się nieubrana.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: coś o sobie 21.09.13, 17:25
      Napisz Uwierzowi jaki masz kolor włosów lub jakiego koloru barwy używaszwink
      • ditta12 Re: coś o sobie 21.09.13, 17:27
        Już wiem.Masz zielone włosy Eszmeraldo.Ja tak sobie Ciebie wyobrażam i do tego dredy sterczące do góry.
    • uwierz_w_to Re: coś o sobie 21.09.13, 17:29
      Nareszcie eszmerosmile, małymi kroczkami do przodu,piękne to było,niby o niczym.
      • ditta12 Re: coś o sobie 21.09.13, 17:32
        https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIJomZRnfPsXtsSBFpe8NM4oaFFXVuk6oN8t8LSW5glEWnWu9Wbw

O!Mniej więcej tak tyle że jeszcze zielone,farby nie używasz bo z takimi zielonymi Eszmeraldo już się urodziłaś big_grin
      • uwierz_w_to Re: coś o sobie 21.09.13, 17:32
        Ja mam niebieskie oczysmile eszmera ma ponad 40 lat raczej pewien tego jestem ale koloru oczu ani włosow nie znam,mało ważne jest to w zasadzie ale fajnie jak by napisała.
        • ditta12 Re: coś o sobie 21.09.13, 17:38
          Eszmeralda mając zielone dredy(moja interpretacja własna)ma pierścionek na dużym palcu u nogi i brazoletę ze szmaragdami,poza tym nosi strasznie wysokie obcasy do pończoch,podobnie jak ja zresztą
          https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQIvMWQ1nIpBzewJqNUbLAed2iBtkXVqha4hqLaLX2Z9z2mB-sCQ
          • uwierz_w_to Re: coś o sobie 21.09.13, 17:42
            Mam nadzieję na przełamanie Ditto.
            • ditta12 Re: coś o sobie 21.09.13, 17:46
              <natomiast bez bransoletki czuję się nieubrana.>

Mało tego.Eszmeralda jest ubrana tylko w bransoletkę.ojojoj
              • uwierz_w_to Re: coś o sobie 21.09.13, 17:47
                Widzę Ditto że antydepresant zaczołdziałać.
                • ditta12 Re: coś o sobie 21.09.13, 17:49
                  Że moja wyobraźnia się poprawiła?
                  • uwierz_w_to Re: coś o sobie 21.09.13, 18:11
                    Eszmeraldo odzwyczajasz się od papierosów?
    • eszmeralda.i.papugi Re: coś o sobie 22.09.13, 09:20
      śniło mi ęsi, że oblałam maturę, bo nie umiem odmieniać przez przypadki. Potęga nizsczycielska podświadomości.
      Odkręcam, by mnie nie prześladowałowink

-samochód rozjeżdża małego pomidorka
      • eszmeralda.i.papugi Re: coś o sobie 22.09.13, 09:49
        dzisiaj będę miała gości, ale ponieważ dopiero o 20-tej, to mogę jeszcze poleżeć sobie leniwie.
        Podam duże muszle makaronu nadziewane szpinakiem.
        I wino.
        Czerwone.
      • ditta12 Re: coś o sobie 22.09.13, 09:50
        Przed Św.Piotrem stanęły dusze kierowcy i księdza.Św.Piotr przyjmuje z honorami duszę kierowcy,daje mu najlepsze miejsce w niebie.Ksiądz jest zbulwersowany-jak to?Ja całe życie poświęcałem się Bogu a wy zwykłego kierowcę traktujecie lepiej ode mnie?-Mój drogi-mówi Św.Piotr-Kiedy ty odprawiałeś mszę,wszyscy ludzie ziewali,a kiedy kiedy on prowadził autobus-wszyscy pasażerowie się modlili.
        • eszmeralda.i.papugi Re: coś o sobie 22.09.13, 10:06
          https://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka