Dodaj do ulubionych

cdn...Bóg

24.09.13, 13:00
Kilka słów prawdy.Hawking jest nikim, jedynie astrofizykiem.
Układ słoneczny jest zamieszkały, przez inne istoty i także nam podobne.
NASA Jest barierą która nas dzieli przed ujawnieniem prawdy.
Teraz pytanie komu i po co to służy, odpowiedzcie sobie sami na to.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: cdn...Bóg 24.09.13, 13:00
      Dodam że prawie cały układ słoneczny.
      • uwierz_w_to Re: cdn...Bóg 24.09.13, 13:05
        Księżyc też jest zamieszkały.
        • uwierz_w_to Re: cdn...Bóg 24.09.13, 13:14
          Ogromne bazy z ogromnymi statkami kosmicznymi, wszystko jest utajnione.Rasy podobne do nas jak i prawie takie same.
          Teraz jest pytanie kim my jesteśmy? czemu to utajnili?
          Jedna odpowiedź która mi się nasuneła że nasza cywilizacja nie jest gotowa.
          • uwierz_w_to Re: cdn...Bóg 24.09.13, 13:24
            Tak Ditto to co piszę jest prawdą wiedziałem o tym doskonale i wiem, że nasz układ słoneczny jest zamieszkały.Wspominałem że miałem kiedyś kontakt z nimi i miałem.Ale to było kiedyś.Teraz obecnie wiem o wiele więcej na te tematy.UfO i inne cywilizacje przestały być dla mnie czymś niewiarygodnym lub fascynującym.To są normalne cywilizacje podobne do nas,żyja w naszym układzie słonecznym mają w nim swoje bazy tak samo na ziemi.
            Mówię tu o naszym układzie a galaktyk są miliardy, więc?.Można sobie wyobrazić lub raczej nie wyobrazić o ogromie tego.Następne, gwiezdne wojny to nie s.f to fakt jak i federacje.To co oglądamy na filmach przekłada się na fakty.
            • uwierz_w_to Re: cdn...Bóg 24.09.13, 13:30
              Nie tylko kilka lat temu miałem z nimi kontakt, ale ostatnio około roku temu, przez kilka dni.Czego nie będę i nie chcę opisywać.Oczywiście nie są to moje żadne jazdy bo leków nie biorę już nie pamiętam od kiedy, uporałem się z chorobą w bardzo prosty sposób, zostałem dosłownie uświadomiony i czar prysł, ten czar z którym borykałem się przez tyle lat kręcąc się w ślepych uliczkach.
              • uwierz_w_to Re: cdn...Bóg 24.09.13, 13:34
                Czym jest internet? można swobodnie powiedzieć że nie tylko globalną siecią ale galaktyczną w którą mają wgląd miliony innych istot.I w to co tu piszmy.
                Tak sobie myślałem że nie będę o tym pisał żeby się w jakiś sposób nie zdyskredytować, ale jednak postanowiłem napisać.
                Także Ditto jak najbardziej powinnaś lecieć na Marsasmile, tam lecąc poznasz prawdę tu nie dożyjesz jej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka