27.09.13, 00:44
Leki które braliśmy były dla naszych organizmów trujące, sporo skutków ubocznym można im przypisać.Właściwie wyniszczenie organizmu doszczętne, można spokojnie to tak określić.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditta 27.09.13, 00:46
      Skutki mogące występować sa opisywane na ulotce, szkoda tylko że nie opisują tego że te leki mają za zadanie wykończyć człowieka i jego organy.
      • uwierz_w_to Re: Ditta 27.09.13, 00:56
        Zmieniają sposób myślenia,zachowania,i ogólnie otępiają.Każde z tych leków ma inne działanie ale sprowadza się do jednego, wyniszczenia organizmu i organów.Przeważnie pierwsze co robią to wyniszczają wątrobę,a co za tym idzie to już wiadomo jak po łańcuszku.
        Ja osobiście teraz sobie ją regeneruję i jest już super,jeszcze trochę i będzie całkiem zregenerowana.
        • ditta12 Re: Ditta 27.09.13, 06:48
          Na pewno nie są obojętne i mają skutki uboczne ale ja biorę bo jak nie będę brać to wpadnę w manię a teraz z depresji się wydobywam to biorę ciut antydepresanta,dzielę go na ćwiartki.
          Jak mam żyć gdy nawet trudno było się wykąpać nie mówiąc o posprzątaniu wokół siebie.
          Muszę się pochwalić że umyłam okna i uprałam zasłonki.To już bardzo wiele jak na dzisiejszy dzień.
          Nie powiem że szło mi to z poślizgiem ale poszłosmile
          • uwierz_w_to Re: Ditta 27.09.13, 07:01
            Ja dopiero wstałem i piję kawęsmile
            • ditta12 Re: Ditta 27.09.13, 07:21
              Obudziłam się o 3.00 rano,jeszcze ciemno i ziiiiiiiimno mi.
              • uwierz_w_to Re: Ditta 27.09.13, 07:44
                Ja o 3.22 na chwilęwink
          • eszmeralda.i.papugi Re: Ditta 27.09.13, 21:59
            też, tak jak Ty, Ditto, ratuję się nimi mimo skutków ubocznych i coraz częściej uderza we mnie niemoc, zatem sięgam po nie jak po ratunek
            • eszmeralda.i.papugi Re: Ditta 27.09.13, 22:04
              obserwowałam dzisiaj chłopaka na deskorolce i jego nieprawdopodobne akrobacje. Zapamiętał się w wykonywaniu salt, obrotów, skoków i głośno powiedziałam, on nie bierze, nie musi, jest wolny
              tak wygląda zazdrość
              • ditta12 Re: Ditta 28.09.13, 08:48
                Ja znam takiego który parkour uprawia a bierze niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka