mercury_staff 27.12.13, 04:56 Czas biegnie nieubłaganie,dwa dni strzeliły w moment i człowiek starszy o te dwa dni.Przejadł ,przeoglądał i przeleżał i co mamy z tego życia.A może gdybym był milionerem bogatsze wspomnienia by były? bo bym np: na Jamajce święta spędzał lub w Rio Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: I po świętach 27.12.13, 04:58 Prawde mówiąc to zgubiłem dwa dni ,jeszcze przed chwilą miałem świadomość taką że jest środa nie wiem skąd a teraz patrze na zegarek w kompie a tu piątek.I na kij takie święta. Odpowiedz Link
ditta12 Re: I po świętach 27.12.13, 08:09 Gdy jesteś za granicą to po pewnym czasie tęsknisz za własnym krajem,gdy wrócisz-zaczynasz tęsknić za tym co tam zostawiłeś. Gdy z kimś jesteś przestajesz go zauważać,gdy wyjedzie-zaczynasz tęsknić-gdy wróci,znów przestajesz go zauważać. Sądzisz że ogromne bogactwo materialne to jest największe szczęście jakiego człowiek może dostąpić? Dobrej klasy telefon którego pragnąłeś-czy dziś,gdy go już posiadasz cieszy Cię tak samo? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: I po świętach 27.12.13, 18:49 cieszę się Ditto bo ja korzystam z niego, jest mi niezbędny,bez niego jak bez ręki no i fajny jest. Pewne sprawy i rzeczy człowieka zawsze cieszą. Odpowiedz Link