16.01.14, 11:43
nic a nic się nie odzywacie a ja tyle napisałem?smile
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Co tam 16.01.14, 12:42
      No nie wiem jak to wszystko skomentować.Daj się pozastanawiać.Tyle tu tego nawsadzałeś,co wpis to jakaś teoria,można się pogubić big_grin
      • ditta12 Re: Co tam 16.01.14, 12:43
        Maria Mogdalena pomieszana z reptalianami i bóg jeden wie z czym jeszcze.
        • uwierz_w_to Re: Co tam 16.01.14, 12:55
          ditta12 napisała:

> Maria Mogdalena pomieszana z reptalianami i bóg jeden wie z czym jeszcze.

Nie wiem czy była pomieszana wiem że wyemigrowała do Francji i słuch zaginoł przynajmniej nigdzie nic nie ma, Jezus zaginoł w Azji ostatnie jakieś tam dowody które znaleźli mówią że mógł być w tybecie ale nie wiadomo do końca.Historyjka z religią jest orojona i przekłamana ,wycięto z niej reinkarnację dla potrzeb? ale kogo potrzeb i po co?
      • uwierz_w_to Re: Co tam 16.01.14, 12:44
        Tylko te teorie są bliższe prawdzie niż religia.
        • ditta12 Re: Co tam 16.01.14, 12:45
          Jeszcze nie widziałam żadnego Reptaliana poza swoim kotem.Jak zobaczę kogoś innego od ludzi to dam Ci znać.
          • uwierz_w_to Re: Co tam 16.01.14, 13:00
            Interesuję się tą tematyką i zawsze do niej powracam, nie trudno zauważyć że nasz cywilizacja jest izolowana,ale po co czemu? dla kogo? obejrzyj film.
            Ludzie którzy wynajdują jakieś wynalazki są zabijani w tym filmie też to jest.
            I na huj? mamy płodzić dzieci i zapierdalać po 12 godzin dziennie bez dobrej opieki medycznej? coś kurwa jest nie tak i to ostro nie tak!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka