Dodaj do ulubionych

Klient nasz Pan

28.03.14, 11:52
Płacę w PZU za ubezpieczenie,w ADM rachunki,podatki i jestem klientem czyli PANEM.
Co tam za drabinki są to nie wiem że trza samemu dzwonić i 3 godziny załatwiać sprawę.
Napisałam podanie to chyba wiadomo o co chodzi ale te panie nie kapują po polskiemu.Morze to są jakieś obcojęzyczne?
Banki sranki i zachcianki,ale się namnożyło potężnie.
A tu gdzie to kretowisko,będzie stał mój bank-bang,bang!
O ile kto kapuje o czym to ja piszęwink
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 11:55
      Ktręcone wałki czy numery łódzkie to ja nie wiem.a o co choziiiiiii?
      Może komunizm się jeszcze nie skończył?
      Jak się zakłada własną firmę?Bo też nie wiem.Trza się nachodzić?Nastać w kolejkach,nadenerwować?
      Niech żyje biurokracja i system binarny!
      • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 11:58
        Niech żyje mój Wielki Brat bo jest wielki i zna się na wszystkim dosłownie,jest nawet astrofizykiem kwantowym a myśl jego ulata daleko,wysoko.........To on mnie nauczył o ósemce w poprzekbig_grin
        Jeszcze w podstawówce byłam a on w przedszkolu.Giewonta wtedy zapaliliśmy na próbę ale on umiał palić a ja nie.Heh.
        • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 12:30
          Pani w PZU miała dziwny kolor oczu,chyba to kosmitka ale bardziej podejrzewam że miała kosztowne szkła kontaktowe,botoks wstrzyknięty,kosztowną fryzurę i kosztowny garnitur,chyba to była szefowa bo nie miała dla mnie czasu.
          No tak Pizitjusad
          • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 12:33
            Cyba jeszcze miała pejsy ale ale dokładnie nie wiem.
            • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 15:53
              Powiedz mi,dlaczego nie lubię poniedziałków Lordzie Geldof.....
                • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 19:45
                  Jeszcze jeden telefon od Pani czy tam Panny z Pizetju.
                  Powiedziałam ze mnie nie obchodzi nic,ja chcę klucza do swojej piwnicy gdzie przechowywałam swą słynną kolekcję kamieni szlachetnych tudzież innych cennych przedmiotów.
                  Warszawo ma!Daj mi spokój bo zwariuję jak te Panie z PZU.
                  Tylko jeden młody miły człowiek kompetentny mi bardzo pomógł zmagać się z telefonem w Holu jakiegoś chyba oddziału,działu czy też.......no nie wiem bo skąd mam to wiedzieć.
                  Ważne że był kompetentny.Taki szczupły i bardzo miły jako obsługujący mnie-klienta.
                  Dzięki mu za tosmile
                  • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 20:14
                    Znów telefon z PZU-jest wieczór,piątek.
                    Ja nie mam siły na tych ludzi.
                    Co oni tam robią?
                    Ukradł mi ktoś piwnicę,zawiesił wielką kłudę,postawił hobok po farbie 5litrów w celu zaznaczenia(przypuszczam)i.............no właśnie.......i.......
                    Podałam adres mojej administracji gdzie złożyłam podanie na dziennik i......nic.
                    Czy ja mam jakieś prawa będąc właścicielką mieszkania własnościowego i przynależnej do tego mieszkania piwnicy?
                    Ja chcę klucz do piwnicy czy coś,nie wiem.
                    Help!Plissss!
                    • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 20:17
                      https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsUg8D4X02DNCr3IJ4bu0zt23btUAYIN2E4-3uYulFwvUN7sccPA
                      • ditta12 Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 20:27
                        A o co choziiiiiiii?
                        https://emotikona.pl/emotikony/pic/0Laie_53.gif
                          • plociara Re: Klient nasz Pan 28.03.14, 21:50
                            Może ślusarz potrafi otwierać kłódki? W PZU ci kłódkę otworzą, wariatko?
                            • uwierz_w_to Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 02:55
                              Ditta ty jesteś totalnie pojebanasmile masz tak zryty czajnik że bania małabig_grin
                              • ditta12 Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 05:23
                                Zastanówcie się oboje.

Za co ja płacę ubezpieczenie PZU.
                                Zamiast pierdaczyć jak dwie stare kwoki kanapowe.
                                Czemu ja se mam płacić ślusarzowi?Za co?
                                Ukradli mi piwnicę,nikt nie ma prawa kraść mi piwnicy.Płacę PZU za to właśnie od wielu lat.
                                Jak nie wiecie to się nie wcinajcie albo pomyślcie zamiast pierdy tu pisać.
                                Hough.
                                Ps Myślałam Uwierzu że trochę więcej w Tobie.......tego no.......
                                • uwierz_w_to Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 07:15
                                  a czego ma być więcej w czym ty problem widzisz? ściągasz kłódkę i tyle nawet nikogo nie informując bo po co? robisz z igły widły ! twoja piwnica i nikomu nic do tego a ty się nikomu tłumaczyć nie musisz ,jak nie umiesz przepiłować zawołaj ślusarza i to zrobi i po krzyku.
                                  A ty ględzisz o tej kłódce i aferę z niczego wykręcasz.
                                  • ditta12 Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 11:45

> a czego ma być więcej w czym ty problem widzisz? ściągasz kłódkę i tyle>
                                    A jak się ściąga olbrzymią kłódę?Bo nie wiem.
                                    Znów miałam telefon z PZU ale napisałam do Prezesa,miły Pan podał mi adres i nazwisko.
                                    prezes w Białymstoku jest.W poniedziałek wyślę poleconym bo zapewne poczta nieczynna już,nie wiem do której w soboty.
                                    ach,Uwierzu,Uwierzu!Twoje rady są bardzo cennesmile
                                    • ditta12 Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 11:49
                                      Pan z PZU poinformował mnie że mam sobie zakupić kłódkę.
                                      Ja płacę tyle lat i mam kupić kłódkę za własne pieniądze z nędznej renty.
                                      No nieźle.
                                      Ty jesteś bogaty z domu Uwierzu to możesz sobie wydawać na co Ci się żywnie podoba,np.na kolejny telefon wysokiej klasy lub e-papierosa za 800 a ja?
                                      Cała renta by mi nie wystarczyła na takiego e-papieroska.
                                      Ot co.
                                      • ditta12 Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 12:14
                                        Zabawa w: Idzie kotek po drabinie.
                                        Znasz Uwierzu?
                                        Bo są systemy organizacji pracy drabiniaste i trójkątne.
                                        System drabiniastytongue_outrezes-dyrektor-kierownik-brygadzista-(zastępcy)-robotnik
                                        System trójkątnytongue_outrezes-dwie dyrektorki-(na tym ja poległam)
                                        Ja mam wykształcenie ekonomiczne-ekonomika i organizacja przedsiębiorstw.
                                        Może opowiedzieć Ci o systemach ekonomicznych,trustach,fuzjach......stornach,no nie wiem.
                                        Z Nauk politycznych miałam 5 u bardzo srogiego Profesora co nie przyjmował prezentów.
                                        • ditta12 Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 12:15
                                          Zamiast z szaconkiem "Prezes"-to mi jakieś tongue_out powychodziło big_grin
                                          • plociara Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 19:09
                                            I ten prezes w Białymstoku ma wydać polecenie otwarcia kłódki w twojej piwnicy? A może po prostu zgubiłaś kluczyk, co?
                                            • ditta12 Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 20:12
                                              A ty co,z biura śledczego czy z pizdetju?
                                              Czep się swoich bo w chacie pierdolnik masz.posprzątaj i umyj siębig_grin
                                              • ditta12 Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 20:32
                                                ......o wracaj tam gdzie twoje miejsce........
                                                • ditta12 Re: Klient nasz Pan 29.03.14, 20:33
                                                  tu nie miejsce na plociary-plociarobig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka