Dodaj do ulubionych

Pierwsza psychoza

07.04.14, 07:17
Wrzucę tu piosenkę teraz która wyryła mi się na umyśle do śmierci, usłyszałem ją zaraz po pierwszej psychozie po pierwszym numerze tysiąclecia jaki odwaliłem, dosłownie poczułem to jak by napisał tą piosenkę z mojej biografii ostatnich dwóch miesięcy.
Obserwuj wątek
      • uwierz_w_to Re: Pierwsza psychoza 07.04.14, 07:23
        Do teraz jestem przekonany że wtenczas życie mi uratował szpitalsmile
        • ditta12 Re: Pierwsza psychoza 07.04.14, 07:29
          Jak to?Chciałeś się zabić czy co?
          • uwierz_w_to Re: Pierwsza psychoza 07.04.14, 07:41
            Nie chciałem się zabijać ale mnie chcieli, szpital mi życie uratował ,sprawa się rozmyła.
            Grubo wtedy było jak się zorientowałem to już było za późno, odwaliłem numer stulecia myślę teraz i wcześniej myślałem że na tamte czasy kilka osób straciło grube miliony prze ze mnie, tzn. na pewno stracili ale dalszego rozwoju sytuacji nie znałem bo psychoza i szpital co mi życie uratowało w ostanim momęcie.
            • ditta12 Re: Pierwsza psychoza 07.04.14, 07:43
              <kilka osób straciło grube miliony>
              Ciekawe skąd mieli tyle kasiory....
              • ditta12 Re: Pierwsza psychoza 07.04.14, 07:44
                Z pracy rąk chybawink
                • uwierz_w_to Re: Pierwsza psychoza 07.04.14, 07:53
                  A mieli kochana i to Bardzo grube miliony, jak później się zorientowałem to ten interes sięgał szczebli rządowych, coś w kaształcie piramidki, ja byłem na ostatnim szczblu od dołu, kiedy zorientowałem się że mogę grube pieniądze zarobić zaczełem działać, ale szybko też zostałem uświadomiony że ostro namieszałem i żeby sprawa nie wypłyneła zostały podjęte środki a ja widziałem te środki.Myślę że gdyby to wtenczas do mediów wypłyneło była by niezła afera.I to rządowa afera, wtenczas było w to zamieszane AWS i SLD i kto jeszcze bóg sam jeden wie.
                  Widzisz Ditto czasami zwykły człowiek może dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka