uwierz_w_to 16.04.14, 18:10 złóż sprawę do sądu o alimenty od matki ja już nie napiszę dlaczego bo jak pomyślałem to jebłem śmiechem...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta 16.04.14, 18:13 uważaj bo kłódkę ktoś powiesi na klatce i przez balkon będziesz do sklepu się spuszczała zanim Tusk kłudki nie zlikwiduje albo KOmorowski, co się wtedy napiszesz to mała bania i jeszcze na kibel założą to bedziesz ze śmieciami przez pół warszawy latała hahaha Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 16.04.14, 18:16 Sam załóż sprawę o alimenty do swej córki....co wiesz jak ją nazwałeś a potem skreśliłeś a o mnie się nie martw,ja mam szkołę przeżycia za sobą w przeciwieństwie do Ciebie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 16.04.14, 18:17 Najpierw piszesz:Nie mam nic do ukrycia a potem skreślasz.A czemu tak? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 16.04.14, 18:21 Fajnie tak się z ditty śmiać?Sam spójrz w swe lustro domowe.I co widzisz? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 16.04.14, 18:25 Zostajesz zdegradowany i czyścisz podłogi oraz pierzesz nasze,czyli moje i Eszmerki majtasy od dziś! Hough! Na tej łajbie Odpowiedz Link