ditta12 24.04.14, 09:31 Wyrywał z badoobaby codziennie........aż wpadł jak śliwka robaczywka w gęsty kompot i płakał....płakał....płakał.....kał... był za słodki niestety. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Mały Książę 24.04.14, 09:37 Kakałowe krówki z fabryki cykulady często szkodzą,można nabawić się cukrzycy bądź innego syfa a zamiast obrączki z jarmarka lepiej założyć gumę na interes jak już się musi chcieć być szoferem na kajak Smacznego. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Mały Książę 24.04.14, 09:42 Wpaść z gówna w jeszcze większe gówno to dopiero frajda Od "kobiety" z bramy do "kobiety"ze wsi. I płakać i krzyczeć:Co ja zrobiłem! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Mały Książę 24.04.14, 09:49 Z deszczu pod rynnę: -Ja nie chcę kobiety ze wsi i tych jej bachorów,ja nie chcę tego bachora! Straszny krzyk ale drzwi się zatrzasnęły i trza teraz za........na liczną wiejską rodzinę bo kobieta za swe usługi wzięła najpierw 1300zeta.Cwana baba-nie popuści Nie tak łatwo! Ja bym trzniała na te kase. Mnie okradłeś na o wiele więcej,Ty i ta .......z bramy i inne......ech! Nawet subbufer który dostałam na urodziny został wywieziony na parszywą wiochę gdzie mafia sutenerki w czerwonych łapcach i jej złodziejki działa. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Mały Książę 24.04.14, 09:55 Za krówki kakałowe i litr wódy. "Narcyz się nazywam.Dziękuję i przepraszam,ja tych słów nie używam" Ładne masz ząbki?Białe?....... Odpowiedz Link