gadubadu 28.04.14, 21:14 kłódka Tylko o czym będziesz pierdolić przez następny rok, gdy już uda ci się otworzyc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 10:05 Ja we wytrychach nigdy nie robiłam,nie jestem biegła. Płacę Ubezpieczenie? Nawet Dzielnicowy nie zdołał otworzyć. Odpowiedz Link
gadubadu Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 11:02 Instrukcja jest właśnie dla takich, którzy nie robią w wytrychach. Prawdziwi złodzieje pewnie mają inne sposoby. Dzielnicowy i ubezpieczyciel nie jest od otwierania kłódek. Pierdolenie na forach też ci jej nie otworzy. Na co liczysz? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 12:27 Na prawo i sprawiedliwość ale nie na PIS....bo nie da.Skąd weźmie?Gdy Polska zadłużona? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 12:33 Od czasów Gierka już ten kraj w długach.Ludzie brali pożyczki,tracili pracę a teraz zatrudniają się na czarno i liczą na to że nikt im nic nie zrobi jak toną w długach-są na BIK a co dalej? Wykorzystują naiwne osoby w imię miłości-kradną,wałki i numery łódzkie. Kto ma spłacać za nich?Unia Europejska czy może Królowa angielska? Napierdolą dzieci i chowają się po lasach bo nie mają na alimenty a baby są cwane,same sobie z prezerwatywy spermę zapuszczają,robią świecę i hurrrrrrrrrraaaaaaa! Złapała szofera na kajak. Ale....co mnie to obchodzi, niech się buja ten co nasmrodził Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 12:41 Ciekawe na co komu tylu konsultantów w PZU albo gdzie indziej? Chyba nadprodukcja siły roboczej po byle jakich uczelniach,z licencjatem co właściwie nic nie potrafią,tylko muzyczkę przez telefon 2 godziny puszczają a człek za to płaci telekomunikacji polskiej.Za muzyczkę?Ło matko!Po co komu te konsultanty? Na Marsa ich wysłać.Pewnie zadłużone we frankach szwajcarskich na kredyt mieszkaniowy,na apartament 200m2 bo baba tak chce se hulać po tym lokum Odpowiedz Link
gadubadu Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 12:54 Jeśli cię nie obchodzi, to po ...uj się z tym obsrywasz ciągle na forum? Jak nie kłódka to prostytutki i jakiś menel, co cię w dupe dla nich kopnął. Konsultanci nie są po to, żeby otwierać twoje kłódki. Jak sobie zatrzaśniesz kluczyki w samochodzie to też musisz go sobie otworzyć na własny koszt, chyba że masz wykupiony specjalny pakiet Assistance z taką opcją. Z piwnicą dokładnie to samo. Zawołaj sobie ślusarza, albo kogoś z narzędziami i niech ci otworzy. Bo chyba nie spodziewasz się, że ktoś w PZU ci uwierzy, że sama nie zgubiłaś klucza do kłódki. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:00 Chyba z chujem ty się na łby pomnieniał. Ja se wykupiła taki pakiet w PZU-oni ubezpieczają moje mienie a te konsultanty co do mnie wydzwaniają to na chuj potrzebne? Ja se nie zatrzasnęłam kłódki ino tylko Administracja mi piwnicę po włamaniu zamknęła perfidnie jak powiedział Pan Dzielnicowy.To niech qrfa coś ktoś zrobi bo ja se nie przegryzę kłódki,nie mam zresztą prawa bo to kłódka Administracji.Prawda?Prawda!Pacanie niedomyty.Heh Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:02 Ja miałam zamek,nie kłódkę którą ktoś łomem wywalił a poza tym przy wejściu i pod drzwiami mej piwnicy są czerwone plamy krwi. Jestem kobietą i boję się że mnie jakaś menda zaatakuje co z kosą chodzi po piwnicach i kradnie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:06 Tu są bandy z więźniarą,np.Osą jakąś czy inną,powypuszczane za pomocą amnestii. Tu nie wiadomo jaka groźna menda czai się pod blokiem z ogórem w dupsku.Wie gdzie ja mieszkam bo napisała że mnie widziała na .........I co? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:08 Banda babska śmierdzącego z bramy,dwa małolaty i....ktoś tym rządzi.Tak,tak. Odpowiedz Link
gadubadu Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:07 ditta12 napisała: > Ja se wykupiła taki pakiet w PZU-oni ubezpieczają moje mienie a te konsultanty > co do mnie wydzwaniają to na chuj potrzebne? To im to powiedz, albo wywal telefon. > To niech qrfa coś ktoś zrobi bo > ja se nie przegryzę kłódki,nie mam zresztą prawa bo to kłódka Administracji.Pr > awda?Prawda!Pacanie niedomyty.Heh To sobie qrfa czekaj, aż ktoś coś zrobi, tylko już przestań zawracać ludziom dupę tym tematem, bo każdy ma dość. A w międzyczasie weź zimny prysznic czyściocho. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:10 Może ty byś się podmył(podmyła)śmierdziocho z badoo przez wszystkich przerobiona na szaro Już każdy się tobą brzydzi i omija z daleka-taką masz reklamę-buchachachachacha Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:13 dodam jeszcze że pewien pan mąż się zabił bo z prostytutką nie chciał być śmierdzącą Oj smutna historia śmierdzącego śmiecia....długo by opowiadać,ale......rwie szoferów na kajak ochoczo a te dupki włażą i jeszcze płacą za.....syfilis. Odpowiedz Link
gadubadu Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:15 > Już każdy się tobą brzydzi i omija z daleka-taką masz reklamę-buchachachachacha > Sama o sobie zaczynasz teraz gadać ślicznotko? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:17 Jak nie rozumiesz o czym ja piszę to się nie udzielaj może weszko Odpowiedz Link
ditta12 Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:29 gadubadugadubadu gadu badu-chop się zmywa,nie ma śladu Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Proste jak spinacz biurowy 29.04.14, 13:38 Ale się uśmiałem was poczytać to jak by się arcydzieło czytało . Odpowiedz Link