uwierz_w_to 13.05.14, 08:13 Od 2 tygodni trenuję kondycję jeszcze jakieś 2 tygodnie i dojdę do formy.Czekam na rozwój wydarzeń na Ukrainie .Wielce prawdopodobne że tam wyjadę na jakiś czas zarobić mnóstwo pieniędzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: trening 13.05.14, 08:22 A na co wydasz?Na blejtramy dla mnie trochę przeznaczysz? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: trening 13.05.14, 08:27 Wtedy wyślę Ci trochę pieniędzy. Dziennie na rowerze robie 30 kilometrów i 5 kilometrów biegam co dziennie. No wtedy wyślę będzie mnie stać pod warunkiem że wrócę ale to życie pojebane stawiam na wóz lub przewóz i tyle. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: trening 13.05.14, 08:29 500 dolarów dziennie to daje 15 tys. Dolarów miesięcznie; ) Odpowiedz Link
ditta12 Re: trening 13.05.14, 09:05 lepiej mi nie wysyłaj tych dularów,wolę żebyś żył. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: trening 13.05.14, 09:12 Ja zawodowiec to nie tak łatwo. A poza tym to nie chce juz mi się pracować. Wyjadę zrobię i coś otworzę lub zainwestuje. Tylko nich tam się w końcu wojna zacznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: trening 13.05.14, 09:14 To weź mnie do tej roboty.Mogę sprzątać albo namaluję freski na ścianie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: trening 13.05.14, 09:18 A na huj komu tam freski albo komu będziesz sprzątać tam? A co ty byś tam niby miała robić lub chciała tam sprzataczek i malarek nie chcą. Hehehe Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: trening 13.05.14, 09:24 Ja raz w Jugosławii z kolegami lezelismy 2 dni na łące w błocie bo trafiliśmy pod ostrzał snajpera i jak się okazało że nie można było go zlokalizować ni huja to w trzecią noc się wyczolgiwalismy z tego pola dwa dni łbem w błocie bo nie wiedzieliśmy czy ma w lunecie noktowizor. A w dzień bez ruchu.Prawie mumia się stałem a jak wstałem w trzeci dzień to wydawało mi się ze uroslem. Odpowiedz Link