uwierz_w_to 13.05.14, 13:05 Pozdrowienia ja opuszcza to forum, nie dla mnie to towarzystwo.Powodzenia.Jak byś miała wątpliwości poczytaj wątek wyżej ,, pogoda lipna" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: do eszmeraldy 13.05.14, 13:44 Odblokowalem mifredo i resztę, mam nadzieję że już w końcu nastanie spokój. Bez chamstwa i patologii. Czas chyba zrobić jakieś normalne forum eszmerado.Tego co ona wyprawiają nie da się opisać, szkoda słów i tematu.Poczytaj na schizofrenii na mifredo forumie ja teraz dopiero tam zagladnelem. Sorry ale to jest patologia najniższego stadium. Ja już nie mam jej nic do powiedzenia. Nie dzwoniłem do niej od kilku miesięcy ona dzwoniła smsowalismy ale już usunelem jej numer bo kto by się czegoś takiego spodziewał. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: do eszmeraldy 13.05.14, 14:27 Eszmeraldo usunelem ditten z administracji bo nie wiem co jej strzeli do głowy a wolę nie ryzykować więc proźba zostaw tak jak jest.Już ostro narobiła na dwóch forach co się okazało jest zdolna do wszystkiego. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: do eszmeraldy 13.05.14, 14:34 Poczytaj na forum mifredo eszmero jednak myliłem się co do ditty nikt nie jest niewinny i nie kryje innych ale na wszystkich u niej przychodzi czas nawet na mnie i mifredo.Następnych już nie ma bo nikt z nią już nie pisze oprócz ciebie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: do eszmeraldy 13.05.14, 14:36 Niżej wrzocilem zdjęcie ale ukrylem bo robiłem to z telefonu i nie wiem co tam wkleilem bo cholera nie obsługuje mi jakiejś wtyczki potrzebnej Odpowiedz Link