24.05.14, 05:55
Jestem chyba w małym dołku, tak jakoś wszystko się złożyło. Wczoraj jeszcze stałem przed wyborem który zmienił by wszystko w moim życiu .Dziś sytuacja chyba się ustabilizowala, a dokładniej miałem kupić bilet w jedną stronę, Padło na Hiszpanię.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: dołek 24.05.14, 06:05
      Właściwie nie wiem co mam robić, jestem na rozdrożu. Zostałem zwolniony. Czegoś doszukali się w moich papierachsad co postawiło mnie w niewygodnym świetle.
      Sam nie wiem co teraz.Właściwie posadzono mnie o współpracę. Kopletna klęska. I co ja mam teraz robić.
      • uwierz_w_to Re: dołek 24.05.14, 06:12
        W zeszłym miesiącu zwolnili mojego kolegę chłop zaczął pić. Powiedział ze następny będę ja w zasadzie wiedziałem. Że to w końcu nastąpi. Macierewicz zrobił czystke a teraz przyszła kolej na nas.I Huj im wszystkim w dupe pedalstwo i talatajstwo. Wyzbylem się przez kilka lat pracy wszystkich zasad moralnych jakie posiadałem .Tam nie było miejsca dla moralniakow.
        • uwierz_w_to Re: dołek 24.05.14, 06:17
          Ja juz sam nie wiem kim jestem. Może jestem nikim.Podstawili mi Huj papiery do podpisania poklepali po plecach i kazali podpisać. Trzymaj mordę na kłódkę przez kilka lat bo inaczej pudło. A w twoim przypadku szpital. Wyruchali mnie bez mydła.
          • uwierz_w_to Re: dołek 24.05.14, 06:27
            Dla mnie z moimi referencjami nie ma pracy w tym kraju bo nie ma zawodu takiego.I co teraz pytam co po 20 latach pracy jestem w dupie.
            • ditta12 Re: dołek 24.05.14, 17:36
              A czego Ci brak Uwierzu?
              Jestem złotą rybką.
              • uwierz_w_to Re: dołek 24.05.14, 20:38
                a ogólnie wkurwa mam ostatnio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka