uwierz_w_to 04.06.14, 16:57 Szymon Wydra & Carpe Diem - Całe Życie Grasz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: dla ditty:) 06.06.14, 06:33 "gdzie się podziała twarz mądrego człowieka" A ja wiem gdzie mądry człowiek i czy taki istnieje? Odpowiedz Link
ditta12 Re: dla ditty:) 06.06.14, 10:49 Jedna sąsiadka powiedziała wczoraj że ja muszę podpisać jakiś paragraf za licznik RWE a ja jej na to że ja nic nie muszę. Jakiś wredziuch bo sfarbowany na rubin-rudy lis. Ta co wywaliła kotka do piwnicy-hak jej w smak. Darła się kiedyś na klatce schodowej bo się nawaliła a ja męża-bo był jeszcze mężem-w podartej piżamie wysłałam na ratunek bo........ A szkoda. To jakaś rukwia chyba,nie wiem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: dla ditty:) 06.06.14, 10:53 Taki kosmyk leżał na mej kuchni a w piekarniku dwie buły. Ciekawe nawet zjawisko. To rubin jakiś fałszywka-dupa psia. U mnie też był burdel? A skąd miałam wiedzieć?Dałam klucze do pomalowania ścian a za złą robotę(brudną)jeszcze nadpłaciłam. Bałam się-bo szantaż że będę miała nogi połamane jak nie dam zarobić monstrum. Odpowiedz Link
ditta12 Re: dla ditty:) 06.06.14, 11:02 A mój były św.pamięci mąż zamknął się w mieszkaniu kiedyś z jakąś.....i nie mogłyśmy z córką wejść-poszłyśmy do sąsiadki poczekać aż skończy "arcydzieło". Odpowiedz Link
ditta12 Re: dla ditty:) 06.06.14, 11:08 "Polki są najłatwiejsze a Polskie chłopy jeszcze łatwiejsze bo za browara dupy dają" Heh,ale ktoś napisał Odpowiedz Link