Dodaj do ulubionych

Licznik RWE

06.06.14, 06:59
Wczoraj jakiś chłop co nie wiedział dokładnie gdzie pracuje(nie znał numeru ulicy)zakładał mi jakiś licznik ale nie podpisałam mu protokołu wymiany bo chyba mi chcieli w koszty wpuścić tę wymianę a ja mam rozwiązaną umowę z RWE i do tego 2 razy.
Płacę rachunki PRO,to niech się RWE od......e.
Hough!
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Licznik RWE 06.06.14, 07:03
      Mozambickie cwaniaczki,heh.
      Cokolwiek to znaczy......Może dzieciorów narobili i nie mają na alimenta i kombinują zatem.
      Do Mozambiku niech jadą albo na Marsa,bądź w Bieszczadach się poukrywają-kredyciki na mieszkanka 200m2 we frankach szwajcarskich + Kredyt na urządzenie wnętrza i co teraz będzie?
      Klapa generalna.
      Bum!
      Giełda spadnie co ją John Nash wymyślił.Ale to był Nienasz.
      A mi prostytutka ukradła szelkę maklera giełdowego i teraz musi spłacaćbig_grin
      • ditta12 Re: Licznik RWE 06.06.14, 07:08
        pl.wikipedia.org/wiki/Szelki
        definicja- jakby ktoś ni wiedział.
        • ditta12 Re: Licznik RWE 06.06.14, 07:10
          https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5MNi3JlhcfUdPUVSuI9H_MsI2YHJ3L5L88pOFl3vwCuaZKJcpcw

Nie było foty szelki to dałam to -z obrączką jakąś dodatkowo,hehbig_grin
          • ditta12 Re: Licznik RWE 06.06.14, 07:13
            Tandety straszne ale niech tam....
            ________________________________________________________________________________
            Oddzieliłam grubą krechą by już zapomnieć o tym co złe,teraz będzie tylko dobre-trzeba mieć nadzieję gdy nie ma na świecie wiary ani miłości-nadzieja matką głupich ale może kocha swoje dzieci.
            Może są uczciwi ludzie,kto wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka