28.08.14, 06:44
,,Nie wiesz jak słowa mogą ranić durniu, kładz się spać' ' tymi słowami reptilianka zakończyła mówić do mnie po czym wylaczyla radio.Głuchy nie byłem a prąd był,więc radio samo nie miało prawa się wyłączyć.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Radio 28.08.14, 06:51
      Nam się wydaje ze myślimy ją dopiero stwierdzam fakt że zaczelem myśleć. System nas omotał zarzucił reguły i schematy.Kiedy zaczynamy myśleć i używać tak naprawdę świadomości dostrzegamy to co się dzieje w około. Większość z was nawet nie rozumie o czym pisze a ja właśnie piszę o was tych którzy nie dostrzegają i nie widzą więc po prostu nie rozumieją o czym ja piszę.
      • uwierz_w_to Re: Radio 28.08.14, 06:53
        Po śmierci zapewne sami dokonujemy wyborów jako wolne istoty czy dusze, nie ma innej możliwości nawet Bóg za nas nie wybierze.A co jest po śmierci?
        • uwierz_w_to Re: Radio 28.08.14, 06:57
          Nie było początku wszechświata ani nie ma końca, ciężko to zrozumieć Z naszej perspektywy.
          • uwierz_w_to Re: Radio 28.08.14, 07:21
            Naukowcy twierdzą że jest kilkanaście wymiarów,chyba coś koło 16 jak się nie mylę. Moja teoria brzmi że liczba wymiarów jest nieskończona.Gdyby było faktycznie tylko 16 wymiarów wychodzi na to że Bóg jest niedoskonały i miał kiedyś swój początek jak np: nasza planeta.Czyli on też się rozwija. Zle to trochę ujełem bo jadę tramwajem i nie mogę się skupić.
            • uwierz_w_to Re: Radio 28.08.14, 07:28
              Dla mnie jest jasne jak słońce że my nie rzadzimy ta planetą, Nie jesteśmy do tego po prostu zdolni.Wiem że nie potraficie jakoś tego przyjąć do wiadomości i zrozumieć ją to rozumiem doskonale bo sam kiedyś nie potrafiłem tego pojąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka