uwierz_w_to 01.09.14, 05:35 Naszą planetą i nami opiekują się istoty Boskie z innego wymiaru,jakieś byty energetyczne.Wyższe istoty czy to tak zwani aniołowie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Angel 01.09.14, 12:00 Jesteś Aniołem. Zadzwoniłeś i w bardzo tajemniczy sposób odzyskałam dostęp do sieci. Skąd wiedziałeś że potrzebuję Twojej pomocy? Coś niesamowitego. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Angel 01.09.14, 12:16 Sam nie wiem,po prostu czasami tak jest,zadzwoniłem w najbardziej odpowiednim momencie. A tego nie wiedziałem że nie miałaś neta i z UPC nawet Ci nie pomogli. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Angel 01.09.14, 12:58 <nami opiekują się istoty Boskie z innego wymiaru,jakieś byty energetyczne.> Bardzo mi zależała na tym i zapewne jakiś byt energetyczny z innego wymiaru wezwał Ciebie Uwierzu.To bardzo dziwne że akurat w odpowiednim czasie zadzwoniłeś.Dzwonisz wszak rzadko. Są rzeczy niezbadane-to fakt. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Angel 01.09.14, 15:21 A są ditto wiem to dobrze o wielu sprawach nie piszę no ale dobrze że już co masz. Też to nie był chyba przypadek ze zadzwoniłem i Ci pomoglem: ) Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Angel 01.09.14, 15:30 Zabawne trochę,fachowcy z kablówki Ci kazali kabel kupować. A tak na marginesie to nie był przypadek ze najpierw do Ciebie smsa wysłałem a później dzwoniłem. Z żoną mam tak cały czas że gdy o mnie pomyśli tylko ja dzwonię zawsze! Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Angel 01.09.14, 15:37 Jest ditto duże prawdopodobienstwo że kiedy się oczyscisz z negatywnych emocji i będziesz miała pozytywne emocje, szczere i usposobienie pozytywne że będziesz miała z tymi butami kontakt.Je widać czasem jako takie kolory falujace w powietrzu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Angel 01.09.14, 15:39 Bytami miało być, piszę z telefonu i mi czasem klawiatura swoje słowa wstawia. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Angel 01.09.14, 15:42 Chociaż tak do końca sam nie wiem dokładnie jak to jest.Trzeba się otworzyć na te sprawy,zrozumieć i może mieć podobne spojrzenie na świat jak ja. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Angel 01.09.14, 15:46 Kiedy zaczynasz rozumieć więcej i twoja świadomość jest otwarta zaczynasz więcej widzieć. Nie można popadać w skrajności trzeba to brać ze spokojem a wszystko fajnie się ułoży i wyprostuje samo. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Angel 01.09.14, 15:53 <wszystko fajnie się ułoży i wyprostuje samo.> Tak ,to prawda.Czasem niespodziewanie się coś bardzo trudnego samo układa. To trochę dziwne mi się wydaje że przedtem działało bez tego kabla a nagle kabel okazał się niezbędny. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Angel 01.09.14, 16:16 Ditto odlacz kabel i też będzie działało. Sprawdź! Odpowiedz Link