uwierz_w_to 14.09.14, 21:47 Byłem shakowany niezły szmat czasu,nie ma mocnych na hakerow tylko haker hakerowi dorowna wszystko i wszystkich da sie shakowac,jedno co mi zostalo to utrudnic shakowanie mnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: kiepsko 14.09.14, 21:49 Ogladac mnie nie bedzie na pewno bo zakleilem kamerke,nie uzywam jej wiec mi nie potrzebna. A co do reszty to przypadek losowy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kiepsko 14.09.14, 22:01 Szmat pracy w to hakerek włożył.I wiem mniej wiecej jak ro zrobił i co robi i jak,jedynie moge mu utrudniac i komplikowac.Oczywiscie wiecznie tez nie bede tego przyjdzie i na to czas kiedys. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kiepsko 14.09.14, 22:06 Kupa ludzi ma podobne problemy,jedni na wlasne zyczenie inni nie,kolega tez sie boryka z podobnymi,czesc z was tez ma jakies od czasu do czasu w koncu jak sie podlanczamy do sieci zawsze ryzykujemy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kiepsko 15.09.14, 00:54 Gosciu przegiol na maxa zastanawiam sie czy nie oddac jutro lapka na policje niech odzyskuja,ewenrualnie nastepnym razem zwine sprzet i na policje.Ditta normalnie w pale sie nie miesci .Wiecej juz na ten temat tu pisac nie bede po prostu szok,jak jutro lapka nie zaniose to i tak pewnie sprzet wyladuje na policji. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kiepsko 15.09.14, 01:01 Moglem systemu noe robic tylko im zaniesc od razu,trudno zatrzymaja lapka na sporo czasu ale sobie cos sprawie.Nie wiedzialem co mam mowic dokladnie twraz juz wiem co mam zglosic z tego wyjdzie kilka artykulow max gosciu odpowie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kiepsko 15.09.14, 01:06 W sumie szkoda ze nic nie na wywijal na moj koszt policja sama by sie do mnie zglosila a wtedy z grubej rury by sie za niego zabrali. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kiepsko 15.09.14, 01:09 Mysle ze to bie koniec moich perypeti a gosciowi juz teraz nie odpuszcze. Odpowiedz Link