16.09.14, 20:31
Już wiem jak ominąć wszystkie systemy kontroli globalnej i zmylić algorytmy prawdopodobieństwa.Zadanie jest banalnie proste tylko trzeba mieć pojęcie że wszystko się zalicza do systemu.Nigdy nie można mieć pewności że nie jest w nim.
Zaraz to bardzo prosto wytłumaczę.
Ludzie nie mają na te tematy żadnego pojęcia,system jest dosyć szczelny,zwykły człowiek czy nawet haker nie jest w stanie tego przeskoczyć, mimo tego że będzie myślał że jest nie uchwytny i tak może być w banalnie prosty sposób namierzony.
Może zostawić telefon komórkowy w domu,może zostawić swojego laptopa i cały sprzęt elektroniczny.
Nie napiszę jak ale prawdopodobieństwo zlokalizowania jego będzie wynosiło 99% kiedy się podepnie przez internet,jest kilka możliwości zlokalizowania go.
Jeżeli by wiedział jak to obejść też się podepnie ale nie na długo,nie ma możliwości podpięcia się do systemu na dłużej max kilka godzin bez możliwości zlokalizowania.
Nawet ja bym nie dał rady się podpiąć pod system na dłużej ale bym się podpioł.
Mówię tu np: o delikwencie który jest poszukiwany załóżmy ale załóżmy też że bez jego świadomości robi coś w systemie i w trakcie zostaje poszukiwany,taka możliwość też istnieje.
To tak dla waszej ciekawości metod nie będę opisywał i jak to działa.Ale na ten system się dosłownie składa wszystko.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 20:33
      Nawet Rosja jest wpięta w ten system czyli USA ma wgląd we wszystko lub można założyć że taki wgląd ma ktoś ponad rządem.
      • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 20:36
        A jeżeli systemy są zamknięte to do tego służy agentura żeby zrobić dziurę.
        To samo Chiny należą do systemu jak i cały świat a Bogiem tego systemu jest microsoft nad którym ktoś gdzieś ma pełną kontrolę.
        • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 20:37
          To co opisuję może wam się w głowach nie mieści ale to nie jest już młody system,on jest udoskonalany cały czas,nie macie po prostu świadomości w tej kwestii.
          To nie jest jakieś tam S.F to prawda.
          • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 20:42
            OOO jak piknie właśnie przyszła mi aktualizacja telefonu do konta microsoftsmile dosyć szybkowink
            • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 20:52
              obecnie w moim zasięgu jest około 4-8 satelit telekomunikacyjnych USA, sprawdzałem 20 minut temu,czyli tych satelit lata w pip i ciut ciut,dla tych co nie są tego świadomi to jest ich tyle dla tego że cały system globalny przez nie przepływa,niby telekomunikacyjne ale w 95% przynajmniej szpiegowskiesmile
              • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 20:54
                Fakt że to są przekaźniki które transmitują lub odbierają ale zgadnijcie gdzie info z nich idziesmile,mało tego a gdzie info też idzie z rosyjskich czy Chińskich czy obojętnie jakiego krajubig_grin
                • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 20:56
                  linux czy android czy obojętnie jaki system nie jest alternatywą,wszystko wpięte jest w system microsoft.
                  • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 20:59
                    Żeby było może trochę mniej poważnie to zmienię temat i może jakiś blef? czy muzasmile
                    • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 21:02
                      uśmiałem się dziś trochę przed domemsmile włanczam system glonass test a plikacja podaje moje imię żona na mnie się patrzy zdziwiona big_grin i pyta co to i w jaki sposóbsmile a ja na to że microsoft wie czym się bawiębig_grin
                      • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 21:12
                        oczywiście pełnie tego systemu posiadają jakieś tajne bazy typu NORAD,poszczególne programy itd. różne instytucje jawne i państwowe typu policja czy służby specjalne.Całość jest w zasięgu utajnionych na maxasmile
                        • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 21:15
                          Taki gliniarz siedzi sobie przed kamerą i patrzy na mnie i albo widzi albo nie albo rozpozna twarz albo nie a np:w NORAD w sekundę mają wszystko o mnie.
                            • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 21:17
                              Jestem pewny na 100% że czytają to służby specjalne i się zastanawiają skąd mam takie infosmile
                              • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 21:18
                                odpowiedź jest banalnie prosta, świadomośćsmile
                                • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 21:24
                                  zajebiste uczucie jest mieć taką świadomośćsmile
                                  • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 21:27
                                    Bo prawda jest taka ludzie posiadają wiedzę ale zbyt mało świadomości.Wiedza to pół sukcesu a świadomość to następne pół.Jedno z drugim się uzupełnia.
                                    • uwierz_w_to Re: System 16.09.14, 21:31
                                      naśmiejszniejsze jest to wszystko z tego że służby które mnie czytają też są kontrolowanesmile,więc panowie zastanówcie się kto was kontroluje skoro wy np: mniesmile
                                      • uwierz_w_to Re: System 17.09.14, 06:52
                                        Myślę że czytacie sobie i się zastanawiacie czy to faktycznie może być prawdą.Jest to prawdą co tu opisuję jakiś rok temu tego doświadczyłem na monitoringu,to były dwie krótkie chwile ale były.
                                        • uwierz_w_to Re: System 17.09.14, 07:21
                                          Opisuję tu niektóre sprawy nawet nie macie pojęcia jakie to ma znaczenie,dla większości żadne.
                                          Jestem zwykłym wariatem,sobie myślicie co ten wypisuje.
                                          Ale ale służby specjalne to czytają na 100%!
                                          Wiem to to nie są moje jazdy ani schizy nie mam ich już.
                                          Ci co to ze służb czytają też nie mają pojęcia tak do końca co opisuję.
                                          No chyba że bym sprecyzował i napisał,jak system czy jak to ująć cała sieć kontroli obywatela działa.To nie jest nic skomplikowanego,wręcz jest to dosyć proste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka