29.01.15, 00:07
Zdradzę Ci coś, moja świadomość jest już ponad schizofrenią,nie piszę tego bo nie wiem kto to może czytać ale tylko nasza świadomość jest wstanie pokonać schizofrenię.Jestem zdrowy jak ryba,od dłuższego czasu.To tak na marginesie.Tylko świadomość jest w stanie pokonać schizofrenię.Życzę wszystkim tego.Wspaniałe uczucie.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditta:) 29.01.15, 00:15
      Potrafię takie rzeczy rzeczy robić i dochodzę do pewnych spraw że lepiej tego nie pisać publicznie.
      Ostatnio wpadłem na pewien pomysł i osobiście go zrealizowałem.Wiesz co z tego wynikło? Mała bania dosłownie, nawet nie napiszę co? bo gdyby ktoś to przeczytał lub upublicznił niezły bigos by był.Powiem tylko że chodzi o oprogramowanie które w czymś zmieniłem.Kobieto wiesz co by się działo?! nawet nie chcę wymieniać wszystkich szczegółów mojego pomysłu, bo niezły bajzel by się zrobił a wielkie koncerny miały by niezły orzech do zgryzienia i nie tylko koncerny ,klienci też.Uświadomiłem sobie to w jednej chwili bo pisałem już niżej że ja nie baran.
      • uwierz_w_to Re: Ditta:) 29.01.15, 00:17
        oczywiście wprowadzenie tego pomysłu jest kolosanie proste, wystarczy opisać to gdzieś na forach ,pójdzie jak lawina, tylko sam chyba ten patent sobie zachowam.
        • uwierz_w_to Re: Ditta:) 29.01.15, 00:19
          w zasadzie opowiedziałem to jednemu baranowismile on nawet sobie nie zdawał sprawy co mu wyłożyłem, bo to baran,tu też są tacy więc mógłbym napisaćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka