Dodaj do ulubionych

Nasz kolega

16.02.15, 10:56
ubolewa że nie ma co poczytać i ma rację.Wszyscy leniwi,nikt nie pisze,tematów brak.
Ja zaraz co wymyślę Uwierzu tylko że czekam na kogoś i na razie mnie absorbuje.
Poczekaj ,jeszcze się rozpiszemy,na razie jest zastój bo Ciebie brak tu.
Widzisz teraz ile znaczysz dla tego forum.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Nasz kolega 16.02.15, 10:59
      Może mam pisać opowieści kosmiczne ze spacją jak wtedy o czajniczku latającym wokół słońca?
      Nic mi nie przychodzi do głowy.
      • madau Re: Nasz kolega 16.02.15, 14:04
        a moze tez mamy prawo Ditto do tego, by i o kosmetykach pogadac na spokojnie, bez presji ze ktos to moze nam wytykac?
        ja na imprezie walentynkowej zrobilam sobie i innym duzo zdjec, fajnych zdjec, teraz tylko problem w tym by je przerzucic na fejsa bo moj telefon oszalal, ale dam rade.
        Mialam wczoraj zwykly szaro-srebrny makijaz na powieki i rzesy wydluzone specjalna maskara. fajowe to zdjecie, szkoda ze nie udaje mi sie go umiescic - ale bede probowac smile
        • ditta12 Re: Nasz kolega 16.02.15, 15:43
          A pewnie że o kosmetykach możemy sobie pogadać.Czemu nie?O wszystkim możemy.
          Szkoda że nie da się tych fotek umieścić na face ale domyślam się że przebojowo wyglądałaś i wszyscy byli zachwyceni.
          Ja się nie maluję wcale a szkoda.Może zacznę,kto wie?
          • ditta12 Re: Nasz kolega 16.02.15, 16:55
            Żyjesz pełnią życia Madau.Realizujesz się,pracujesz i piszesz książkę,bywasz na spotkaniach towarzyskich,masz przyjaciół.
            Samo gęste.Gdzie tu miejsce na chorobę?
            • ditta12 Re: Nasz kolega 16.02.15, 17:10
              Teraz widzę jak brak tu Uwierza którego posty pojawiały się w mgnieniu oka pod moim jedym od razu osiem Uwierzowych.
              No i jak tu pisać.
              • uwierz_w_to Re: Nasz kolega 16.02.15, 17:21
                Ja was czytam,a pisać nie mam specjalnie czasu bo zawsze ktoś coś smile jak to w szpitalu.
                • uwierz_w_to Re: Nasz kolega 16.02.15, 17:24
                  Spędzam dużo czasu na palarni.
                  • ditta12 Re: Nasz kolega 16.02.15, 17:31
                    Jak to we psychiatryku-palenie fajek i kawka,heh.
                    • ragnarv Re: Nasz kolega 16.02.15, 20:46
                      a może i dobrze trochę odpocznie od neta. albo wrzuć Uwierz jakiś temat , ja nie mam pomysłu. walcze z obżarstwem. dzisiaj tak przegiąłem że zaraz puszcze pawia.
                      • ditta12 Re: Nasz kolega 17.02.15, 09:25
                        Czemu tak bardzo się obżerasz?Jesteś uzależniony od pożywienia?
                        • ditta12 Re: Nasz kolega 17.02.15, 10:47
                          Może cierpisz na bulimię?
                          • ragnarv Re: Nasz kolega 17.02.15, 10:57
                            nie raczej nie. znam bulimiczkę i ona inaczej je i prowokuje wymioty. ja jem bo lubię ale mam coraz częściej wilczy głód i po prostu żrę jak głupi.
                            często żrę z nerwów też, ale najczęściej bo czuje nieustanny głód.
                            • ditta12 Re: Nasz kolega 17.02.15, 11:24
                              Często leki psychotropowe są odpowiedzialne za taki stan rzeczy.
                              W moim przypadku neuroleptyk wywołał podobne objawy jak są u Ciebie czyli wilczy apetyt.
                              Jednak powstrzymuję się jedząc co kilka godzin małe porcje i już przywykłam ale wcześniej mogłam żreć na okrągło więc rozumiem Ciebie i te przykrą dolegliwość bo można tak to nazwać.
                              Ja wykazała się dosłownie wielką siłą woli,czasem mnie ssie strasznie ale się nie daję.
                              • ragnarv Re: Nasz kolega 17.02.15, 11:35
                                teraz nie biore leków
                                • ditta12 Re: Nasz kolega 17.02.15, 12:22
                                  Jeżeli nienaturalna żarłoczność pojawiła się wtedy gdy brałeś leki i trwa nadal może być skutkiem przyzwyczajenia.
                                  Czy jesteś też gruby,za gruby?
                                  • ragnarv Re: Nasz kolega 17.02.15, 20:34
                                    wg bmi jestem w normie ale jestem dośc wysoki. całe zycie byłem szkieletem i po przytyciu nie jest tak xle choc jak na mnie to gruby jestem już. ale za jakiś czas to pójdzie w nadwage czy otyłość jak nie przestanę.
                                    • ditta12 Re: Nasz kolega 18.02.15, 07:15
                                      Nie obżeraj się więc naraz dużą ilością.Mało a często a zmniejszy Ci się żołądek.
                              • mskaiq Re: Nasz kolega 19.02.15, 22:24
                                Jestem po wielkim wrażeniem Twojej silnej woli. Mnie też często ssie bo też jestem na diecie. która składa się głównie z surowych warzyw i owoców oraz na różne sposoby przyrządzanej kaszy jaglanej z owocami lub warzywami.
                                Mam taką dietę ze względu na raka.
                                Można się jednak nawet do takiej diety przyzwyczaić, a nawet ja polubić.
                                Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka