14.03.15, 17:24
Ciekawe czy kobiety zdecydowałyby się na aborcję wiedząc że ich przyszłe dziecko będzie chore psychicznie.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Aborcja 14.03.15, 17:27
      Zależy od kobiety,są różne przecież.Pewnie jedne tak inne nie ale aborcja jako aborcja powinna być dozwolona bez zbędnych powikłań,jeżeli kobieta nie chce dziecka powinna mieć prawo usunięcia.
      • ditta12 Re: Aborcja 14.03.15, 17:32
        Ciekawe jakie szanse mielibyśmy na urodzenie się.
        Zapytałam moją matkę o to.Odpowiedziała mi że wystarczyłoby jej gdyby lekarz powiedział że dziecko ma dwie ręce,dwie nogi.
        • uwierz_w_to Re: Aborcja 14.03.15, 17:50
          a jak by wiedziała że ciebie urodzi? hehe
          • uwierz_w_to Re: Aborcja 14.03.15, 17:53
            jadłem suszi pojawiło się w biedronce dosyć tanio bo 9.99 to samo co na walentynki ale jeden kawałek bym bardzo niesmaczny, a ja lubię suszi zjadłem na kolację.
            • ditta12 Re: Aborcja 14.03.15, 17:55
              Gdyby wiedziała że mnie urodzi to pewnie by się nie zdecydowała bo się mnie wstydzi jak powiedziała.Z drugiej strony powiedziała że mnie kocha.
              • uwierz_w_to Re: Aborcja 14.03.15, 18:05
                bo to matka,wstydzi bo pewnie też ma jakieś powody o których my wiemy obojesmile ale cicho sza temat zamkniętysmile
                • ditta12 Re: Aborcja 14.03.15, 18:14
                  Moja matka jest dwubiegunowa bo mnie kocha i nienawidzi zapewne big_grin
                  • uwierz_w_to Re: Aborcja 14.03.15, 18:18
                    czytałem że solian nie bardzo na dwubiegunową pomaga.
                    • ditta12 Re: Aborcja 14.03.15, 18:22
                      Musi być stabilizator nastroju.
                      • uwierz_w_to Re: Aborcja 14.03.15, 18:30
                        u mnie nie musi,mam ustabilizowany nastrój przynajmniej tak czuję,jestem bardziej pobudzony bo czułem ale nie na tyle żeby włączyć kolejnego tabsa,nie dlatego że nie chcę ale dlatego że flaki mi te tabsy rozpierniczają,więc obędzie się.Nie zaszkodzi żebym brał ale nie biorę ze względu bardziej na wątrobę.No i tycie.
                        • uwierz_w_to Re: Aborcja 14.03.15, 18:31
                          oczywiście lepiej żebym brał ale na razie obędzie się.
                          • ditta12 Re: Aborcja 14.03.15, 18:37
                            Ja biorę conwulex stabilizator w tabletkach dobrowolnie.
                            • uwierz_w_to Re: Aborcja 14.03.15, 18:43
                              to dobrze ditto, ja oszczędzam flakismile bo ile tego żreć można.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka