Dodaj do ulubionych

Jestem pod wrażeniem

30.03.15, 21:53
Bardzo wiele uczuć masz do wszystkich tutaj piszących Ditto. Dopytujesz, pokazujesz
jak bardzo Ci zależy na wszystkich.
To co robisz jest dla mnie bardzo ważne, przynosi bardzo wiele dobrych uczuć. To Ty
je dajesz - dziękuje.
Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 30.03.15, 22:19
      Czytam ciebie i raz na jakiś czas mam wrażenie że masz niesłychany przebłysk, tylko szkoda że tak niespotykanie rzadko.
      • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 30.03.15, 22:22
        cyt. Maska

Od drugiej kawy minęły już dwa dni. Myślę, że w międzyczasie bardzo wiele się
        wydarzyło, wiele kaw.
        Może kawa nie jest ważna, ale można przy niej porozmawiać i to o wszystkim.
        O tym jak się czujemy, jak to jest kiedy pojawiła się nagle wiosna i tak pięknie
        jest na zewnątrz, co nas zaniepokoiło, albo rozbawiło, jak zamulają leki.
        Jednym słowem można rozmawiać o wszystkim i wcale nie jest to nudne. Wszyscy
        tutaj na forum bardzo się lubimy i chcemy być ze sobą.
        Ja dzisiaj uczyłem angielskiego, byłem na gimnastyce, urzędzie podatkowym,
        zrobiłem sobie zakupy bio. Są mi potrzebne, dzięki nim żyje, raka trzymam na
        wodzy.
        Wiele radosnych pozdrowień dla wszystkich.
        • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 30.03.15, 22:24
          Tak przy okazji wielu ludzi żyje z rakiem bo się da, ciekawi mnie tylko czy ty osobiście go powstrzymujesz, wszak nie byle jaki z ciebie człekwink
          • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 30.03.15, 22:26
            A ja teraz zrobię sobie kawę,mam ochotę wypić.
            • uwierz_w_to Mask 30.03.15, 22:32
              Wiesz czym się różnimy ogromnie, ty masz cel ja niestety nie.Żyje bo żyje nie mam nawet po drodze mini celów nie mówiąc o głównym jakimś tam który każdy przeważnie człowiek ma.Choroba to pikuś,w porównaniu równiny którą przemierzam i nie widzę na horyzoncie nic.
              • uwierz_w_to Re: Mask 30.03.15, 22:36
                Czy zjebałem swoje życie czy nie to nie ma najmniejszego znaczenia bo w każdym momencie można zacząć od nowa.Więc w czym problem? a chyba w niczym,więc jest właściwie w tym że zaczynam coś robić i dostrzegam błędy.Po wielkiej krętej wynurzam się na prostą z każdym dniem widzę postępy,cienko cienko ale krokami i kroczkami brnę do przodu.
                • uwierz_w_to Re: Mask 30.03.15, 22:40
                  Na pewno nigdy bym się nie zapędził w taką sytuację jak ditta, to już nawet nie jest sytuacja to jest dno dna,gdzie nie widać światła.Więc można życie nazwać piekłem.
                  • uwierz_w_to Re: Mask 30.03.15, 22:44
                    Człowiek powinien mieć jakieś cele życiowe lub cel,nawet starszy czy całkiem stary.Jak ktoś nie ma pozostaje mu siąść i książkę nasmarować o życiuwink
                    • uwierz_w_to Re: Mask 30.03.15, 22:52
                      Mask może ty zamiast mleka piłeś uran że masz tyle energii, wiecznie niespełniony człowiekwink cel sam w sobie samodoskonalenie.
                      • uwierz_w_to Demokracja 30.03.15, 22:57
                        Jak by ktoś miał obiekcję to żyjemy w tym systemie, to że to złudzenie nie szkodzi ale się opiera na słowie pisanym.Czyli są idealiści ty Mask jesteś jednym z nich.
    • ditta12 Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 07:24
      Staram się cokolwiek codziennie napisać na forum i czekam że ktoś też się odezwie ale mało kto zagląda.
      Przyzwyczaiłam się do Was,polubiłam i zawsze miło mi czytać każdy choćby najmniejszy wpis.
      • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 09:37
        Wczoraj wenę miałembig_grin spać nie mogłem, nie chciało mi się.Nie mam co pisać ostatnio, trochę zabiegany jestem,to tu to tam to coś tam to do znajomych.Dziś mam spotkanie w sprawie pracy.
        • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 09:38
          Wczoraj tak mnie naszło ale ukryłem,to co napisałem to prawda z moimi celami też jest różnie a dobrze mieć jakiś cel lub cele,bo to jest droga którą idziemy przez to marne życie.
          • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 09:40
            Często tak mam że spać nie mogę bo tabsy na wieczór biorę zamiast w dzień z rana nie wiem czy to tego przyczyna,ale mam takie dni że spać mi się nie chce.
            • ditta12 Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 09:45
              Ja śpię bardzo dobrze.Wcześnie zasypiam i wcześnie się budzę.Może śpię więcej niż normalnie ale to wpływ leków.
              Na razie się nie skarżę.
              Szkoda że poukrywałeś Uwierzu tyle pisaniny.
              • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 09:48
                ditta12 napisała:

> Ja śpię bardzo dobrze.Wcześnie zasypiam i wcześnie się budzę.Może śpię więcej n
                > iż normalnie ale to wpływ leków.
                > Na razie się nie skarżę.
                > Szkoda że poukrywałeś Uwierzu tyle pisaniny.

ukryłem bo może kogoś obrażę tym moim niewyparzonym jęzorem.
            • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 09:47
              Twoje życie ditto opiera się w głównej mierze na forum,znamy się piszemy od lat jesteśmy twoimi przyjaciółmi, ja to rozumiem bo sam jestem przyzwyczajony w wolnych chwilach wskakiwać na forum i coś pisać, tylko że mamy czasem różne dni jak wiesz że nie zawsze chce się coś pisać lub są słabsze dni w pisaniu.Ja niby nie mam celu,ale jest jakiś tam niedaleki.Np. taki że w ciągu dwóch lat wszystko się wyprostuje do tego stopnia że nie będę zmuszony pracować już np., ale chyba będę coś robił bo bym już kompletnie nie miał celu.
              • uwierz_w_to Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 09:49
                A dobra przywróiłem.
                • ditta12 Re: Jestem pod wrażeniem 31.03.15, 09:54
                  I bardzo dobrze że przywróciłeś bo nie widzę nic obraźliwego w tym co napisałeś.To Twoje myśli które wylewasz w przestrzeń internetu a my możemy poczytać.

Ja dzisiaj będę miała zastrzyk z clopiksolu ale mam nadzieję że po świętach cos się zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka