Dodaj do ulubionych

Salon odrzuconych

09.07.15, 10:45
przez los.

Chyba tutaj jest.Eszmeralda założyła a teraz ma nas w dupie że tak powiem nieelegancko.
Może ma po prostu głęboką depresję w związku z urlopem wychowawczym czy urodziła drugie dziecko,wirtualne,moje i Uwierza,nasze,internetowe-Narcyza,heh.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 10:46
      Dałam Honoratce pióro ptasie i powiedziałam:
      -Teraz coś napisz.
      • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 11:03
        Parys potrzebuje stałej niańki i niewolnika do robienia wszystkiego za niego bo on lubi rządzić tylko.
        Rządzi nieźle to trzeba mu przyznać,ma dobry gust ale kto by zechciał być jego niewolnikiem,chyba jakiś przygłup.A może jego m....?
        • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 11:08
          Madau już nie jest niewolnicą B bo przestała mu prasować te cholerne koszule bo on teraz lubi mieć pogniecione jak psu z gardła wyciągnięte.
          Madau nie ma czasu na pierdy i na gotowanie łososia w pochewkach też
          Cholerne pochewki śmierdzące.
          Madau nie je łososiów i ja też już nie jem ale za to podobno jem 9kg robali rocznie(tak podobno gdzieś napisali i mieli rację,w dżemach,w w natce,w kalafiorze i innych),jestem robalożerna,fuj.
          • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 11:09
            Eszmeralda płacze nad robalem rozdeptanym a nie ma nic przeciwko spożywaniu przez siebie tych robali,fuj.
            • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:01
              Rzuciłam Pigmeja pod zioła,płasko,by farba wyschła.
              Był tam pan z chłopczykiem i powiedział:
              -Zobacz,pani namalowała murzynka.
              • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:04
                Profesor Jacek Olędzki napisał w Ludziech wygasłego wejrzenia o Pigmejach a nie o Gorylach.
                Bóg Małpa to Goryl-maska Goryla,zapewne zdjęta z martwego Goryla.
                "Goryle we mgle"
                Płakałam na tym filmie bo on podał jej rękę gdy leżeli obok siebie a potem obcięli tę dłoń na popielniczkę dla białego człowieka ku uciesze czy też..........nie wiem jak to nazwać.
                Głupie kacyki.
                • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:05
                  Taguna ma dach,nowy bo poprzedni się podobno spalił,tak mówią.
                  • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:06
                    Eszmeraldo,co ja mam robić?Bo nie wiem.
                      • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:17
                        Robert jest podobny do szympansa w swej krasie.
                        To stary hippi w bluu czyli indygo,dziecie szczęścia i nieszczęścia bo browary wali oporowo a to dlatego bo mu ta samica jednonoga tak każe bo sama chce się nachmielić i spać ze strachu przed strażą miejską,deszczem,zimnem,spiekotą,ludźmi złemi i czymś tam jeszcze,może głodem wink
                        • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:18
                          Honorata leczy swą duszę i nie może na razie namalować mojego portreta,tak napisała w swoim sms do mnie.
                          • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:20
                            Napisałam jej o szyszynce i......niedługo idę na spotkanie z Maskeim a może on przyjdzie do mnie,zaszczyci mój dom swoją wizytą i wybierze swój obrazek.
                            • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:21
                              Znalazłam krokodyla w parku.
                              • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:25
                                Mam dla poety andzeja długopis Intercontinental który dostałam od Businessmana,niedoszłego samobójcy w psychuszce,był cudownym człowiekiem i bardzo mądrym i inteligentnym.
                                Baby.
                                • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:27
                                  Matiu chyba zapuścił mi wirusa ale nie jestem pewna.
                                  Z tymi fotami na gwizdku.
                                    • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:35
                                      Konflikt pokoleń big_grin
                                      • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:51
                                        Dałam na face Panny z Avinionu w związku z .......nie ważne.

Olo zadzwonił rano ale mnie nie było a ja zadzwoniłam dwa razy ale nie odbiera.
                                        W związku z tymi rzeczami których zapomniał zabrać gdy się pakował do matki jak powiedział.
                                        Manatki do matki big_grin
                                        • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:55
                                          Moja matka przyniosła mi wczoraj kalafiora-kwiat jadalny,przyjemne z pożytecznym,zawsze była praktyczna smile

O dwóch kartonach fajek i kawie nie wspomnę.
                                          • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:56
                                            No i kasy nie pożałowała,200zł na rozwój sztuk pięknych,jak powiedziała,tak.
                                            • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 12:58
                                              Honorata sama kręci fajki,ręcznie.Ja kręciłam podobnie w psychuszce,nawinęłam na słomkę skleiłam śliną,napchałam tytoniu,popukałam i ......dałam koledze Darkowi,ale on wolał fajkę którą wszyscy od niego pożyczaliśmy aż pewnego dnia pękła.
                                              • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 14:41
                                                Rangarv,Ty Żabi Królu,co u Ciebie?Nic a nic się nie odzywasz.
                                                • ditta12 Re: Salon odrzuconych 09.07.15, 14:43
                                                  Co robisz?Jak tam młody?Je czy dalej nie akceptuje Twojej egzotycznej kuchni?Heh.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka