mercury_staff 19.07.15, 09:59 Nie przekonało mnie nic, miałem wybór! śmierć lub amerykanów, nie wiecie o co kaman nie waże wybrałem śmieć, wywiady się o mnie biły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: sorry stary 19.07.15, 10:04 nie wiecie o czxym piszę? jeden chuj i nie będziecie mieli pojęcia ,ja wczoraj doświadczyłem, była pruba.Tylko kurwa mnie zastanawia jedna rzecz na chuj wywiad się iteresuje takim typem jak ja?, przecież jestem nikim. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: sorry stary 19.07.15, 10:10 Nawet nie rozumiecie o czym ja tu piszę wyjebane mam ale kurwa czemu wywiady się interesują moją osobą' Jebane cioty. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: sorry stary 19.07.15, 10:15 Kurwa nikt forum nie czyta? to się kurwa zdziwicie pytali się mnie skąd widziałem o paru rzeczach ukraińcy mi obstwili stolik picioem, a bramkarze kurwa zachowywali się jak bym parzył. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: sorry stary 19.07.15, 10:19 Nie ze mną te kurwa chwyty jebane kurwy ja znam wszystkie chwyty służb specjalnych Odpowiedz Link
mercury_staff Re: sorry stary 19.07.15, 10:24 Mają kurwa tupet, wszystkie sprawy wyciągneli, ale się kurwa zdziwili bo powiedziałem że mogę strzelić sobie w łeb bez żadnego pierdolenia. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: sorry stary 19.07.15, 10:28 //www.youtube.com/watch?v=_94ToOe_T2U[/video] Odpowiedz Link