ditta12 19.08.15, 23:21 www.youtube.com/watch?v=W3Rh539ku2w&spfreload=10 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Krąg 19.08.15, 23:32 O co chodzi w tym wszystkim?Bo jakoś nie wiem.Nie mogę się połapać.A może to i lepiej? Jestem osobą aspołeczną bo wszyscy się zrzeszają a ja łażę własnymi ścieżkami. Tu popatrzę,tam posłucham i........dziwny jest ten świat albo może ja dziwna. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Krąg 21.08.15, 04:34 A co mam w nim oglądać? mordę zakłamanej Kopacz czy jakiś program rozrywkowy? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Krąg 21.08.15, 21:51 A masz otwarty telewizor stale czy tylko w godzinach oglądania?Bo niektórzy to wcale nie wyłączają ani w dzień ani w nocy.Śpią przy włączonym telewizorze. Widzę że nikomu się nie chcę pisać to może i ja odejdę bo po co wypisuję jakieś bzdury? Acha ,jeszcze jedno.Dostałam pocztą żółtą kartkę zwrotną że pismo moje do Prezesa UPC zostało dostarczone.Czekam zatem na odpowiedź w sprawie mojej umowy. Poczta dość długo dostarczała list polecony coś tam jeszcze,wszelkie przyspieszenia,koszt 7,50.No trudno,może samochód im się zepsuł albo samolot,to nie wiem. Odpowiedz Link