01.09.15, 05:14
Piszę w nowym wątku bo tam delikatne zamieszanie.
Pytałeś o moją prawdę czy mogę się do niej przyznać.
Więc przyznaje się do niej i wklejam po raz 4 prawdęsmile
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 05:39
      את כל האמת
    • mskaiq Re: Masku 01.09.15, 12:46
      Nie wiele mówisz o sobie. Nie interesuje mnie ktoś inny.
      Próbuj mówić o sobie.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 13:33
        A co chciałbyś wiedzieć o mnie?
        • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 14:11
          Jestem normalnym facetem z różnorodnymi zainteresowaniami, nic niezwykłego.
        • mskaiq Re: Masku 01.09.15, 23:14
          Zacznij być sobą, nawiąż kontakt z własnym sercem - miłością. Dzisiaj jesteś gdzieś
          zagubiony, zalewający siebie alkoholem.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 23:25
            Nie bez przesady, nie piję nałogowo raz na jakiś czas ale teraz ostatnio było więcej.
            Nie jestem zagubiony Masku ale czasem we mnie złość wzbiera,mam nietypowe zainteresowania jak widać ale nie opisuję moich odkryć ani moich analiz,już tyle lat drążyłem różne tematy związane ze schizofrenią i tym światem że teraz jestem przygotowany do zderzenia z tym światem.Nie zrozumiesz mnie i chyba inni też nie, to są moje zainteresowania i się nie zmienię, analizuję wiele spraw i to nie jest jakaś tam analiza zwyczajna bo dorwę jakiś artykuł czy filmik i normalnie sobie tak interpretuję.Po moich analizach dochodzę kilka godzin do siebie w sensie tym że mogę się skupiać normalnie na innych czynnościach,tzn. nie jestem po paru godzinach taki rozstrzepany i nie bujam w obłokach, czasem jak ostro się wkręcę w temat tak mam.To jest coś na zasadzie wizji Jackowskiego u mnie wygląda to podobnie lecz mam podłoże na którym się opieram.Czyli artykuły, filmy itd.... oczywiście selekcja jak najbardziej propagandowa.
            • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 23:40
              Nie wiem jak to wytłumaczyć cholera to ciężka sprawa, ale moja wiedza nie obejmuje załóżmy tylko polityki jak polityczne sprawy analizuje na ten polityczny artykuł składa się wiele czynników takich np: jak gospodarka,kościół,masoneria,żydostwo i jeszcze inne, to mi tak mózg rasuje, że muszę jakiś czas dochodzić czasem jest to godzina czasem kilka zależy ile drążę.Ponieważ Masku dla ciebie może jest ta polityka prosta lecz dla mnie ona ma dwa końce ten jawny i ukryty i ten ukryty właśnie mnie interesuje.Myślę że gdybyś rozumiał tyle co ja mogli byśmy na te tematy porozmawiać meilowo.
              Pisałem że będzie wojna ty coś tam napisałeś że mam złe podejście, Masku obecnie trwają przygotowania do konfliktu, jak bym to określił trzeciej wojny światowej, świat islamu już zaczął świętą wojnę która dopiero się rozwinie w trakcie wojny z Rosją.
              • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 23:44
                Prawie zawsze a najczęściej gospodarka jest powodem wojen.Gdyby był wszech obecny dobrobyt to się zastanów kto i o co chciałby się bić,proste.
                • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 23:46
                  Putinowi zostało mało czasu,popracie spada, propaganda Putina niedługo przestanie działaś jak ludzie zaczną odczuwać i to bardzo sankcje, jak myślisz co Putin zrobi, jak będzie chciał się zapisać w historii,myślisz że ustąpi?smile hehehe
                  • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 23:51
                    za polityką kryją się symbole to nie politycy pociągają za sznurki to tylko marionetki,walka polityczna trwa na kilku płaszczyznach tak samo jak i ludzie posiadają wiedzę większą lub mniejszą,to samo jest w służbach specjalnych i agencjach.Cos na wzór piramidy.
                    • mercury_staff Re: Masku 01.09.15, 23:57
                      A ta głośna sprawa z Sikorskim, powiedział że Putin proponował rozbiór Ukrainy.Myślę że Sikorski mówił prawdę.
                      • mercury_staff Re: Masku 03.09.15, 06:45
                        Co do tego nagrania które wkleiłem, wkleiłem je nie przypatkowo, ponieważ spotkałem się z pewnymi ludźmi w sobotę na piwie tak jakoś przypadkowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka