Dodaj do ulubionych

Niełatwe ale

11.10.15, 21:22
W trudnych dla mnie chwilach ostatnich dni znajduję rzeczy które mnie cieszą.
Honoratka wygrała plebiscyt Polak z werwą w dziedzinie Kultura i Sztuka i jestem bardzo dumna że mogłam ją poznać i pracować z nią.To dla mnie wielka radość.Ona kocha ludzi.
Jeszcze kilka dni,wciąż do przodu i do przodu.
W procesie będą uczestniczyć moja matka i brat jako świadkowie i tak się zastanawiam czy już będzie orzeczenie czy jeszcze znów nie tym razem.
Bardzo by mi zależało żeby się już nie stresować i nie myśleć.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Niełatwe ale 11.10.15, 21:38
      Życzę Ci powodzenia, będzie dobrze.Będziemy po 16 częściej na forum pisać?wink ja też odbijam od kolegów i picia, do sylwestra robię zamek na jakikolwiek alkohol.
    • ditta12 Re: Niełatwe ale 11.10.15, 22:16
      Super Uwierz.Tak bardzo się cieszę że tak postanawiasz.Jestem całym sercem z Tobą żeby Ci się w życiu udało wszystko o czym tylko zamarzysz.

Jeszcze wspomnę że sprzedałam kilka swoich obrazków,właśnie dostałam pieniądze i mam jeszcze kilka dalszych zamówień ale właśnie ośrodek twórczy mi się zamknął w mózgu od stresów.Nastąpiła blokada i nie mam wizji twórczych.
      Poza tym jeszcze dostałam od ADM bardzo wysoki rachunek za ogrzewanie jakby jeszcze wszystkiego było mało i moje pieniążki niestety tam umieszczę.
    • ditta12 Re: Niełatwe ale 11.10.15, 22:28
      Właśnie przeczytałam i się uśmiałam:

Pierwsza zasada lenistwa.
      Jeśli nie możesz czegoś dosięgnąć
      to znaczy
      że nie jest ci do niczego potrzebne.
    • mskaiq Re: Niełatwe ale 12.10.15, 21:40
      To trudne dni dla Ciebie. Spotkanie z Sądem. Poprzednio zbliżające się spotkanie z Sądem
      kończyło się powrotem do szpitala.
      Tym razem wytrzymałaś. i nie trafiłaś do szpitala. To olbrzymia zmiana i stawia Cię w
      pozycji, że już jesteś w stanie kontrolować Swój lęk.
      Na spotkaniu podkreśl to, że już potrafisz zapanować nad lękiem, że odbiorą Ci
      prawo o decydowaniu o Sobie.
      Jeśli chodzi o Honoratkę i jej osiągniecia podkreśl w Sądzie. Ważne że jesteś, że jesteś
      w bliskich kontaktach z Honoratką, że malujesz, że wystawiasz i ludzie są zainteresowani
      są Twoim malarstwem.
      Zadzwonię do Ciebie w środę albo czwartek.
      Pozdrawiam serdecznie.
    • ditta12 Re: Niełatwe ale 12.10.15, 22:19
      Dziękuję że napisałeś do mnie Maskusmile
      Czekałam na jakąś wiadomość.
      Jak widzisz radzę sobie całkiem nieźle w tej trudnej sytuacji.
      Mam zaświadczenie od muzeum,bardzo pięknie napisane o mojej działalności i o ile Sąd zechce przeczytać to będzie bardzo ważny argument na moją korzyść,tak myślę.
      Nie wiem co powiedzą moja matka i brat ale najważniejsza jest opinia biegłych sądowych a jak wiemy jest ona dobra,robi na mnie pozytywne wrażenie.
      Jestem pełna dobrych myśli i nie boję się.
      Honoratka nieświadomie zrobiła dla mnie wielką rzecz.W jakiś sposób przekonała moją matkę o mojej mocy twórczej i wartości jako człowieka.może ona jednak nie mus się mnie wstydzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka