Dodaj do ulubionych

Informacja

19.10.15, 08:04
Dziś debada między PO a Pisem.
Debata nie zmieni nic,partia PO jest skończona.
Teraz jest dobry czas na założenie nowej partii z nowym spojrzeniem na przyszłość.
Stary system, stare przyzwyczajenia i metody już obecnie nie mają racji bytu a tymbardziej powodzenia.
Nasz świat już dzielimy na stary i nowy,choć ludzie chcą zmian i tak naprawdę nie rozumieją czemu tak się dzieje a dzieje się dla tego że ich świadomość wskakuje wyżej,zaczynają rozumieć więcej lecz większa część z nich nie rozumie czemu tak się dzieje bo nie myśli o tym.
Teraz jest dobry czas na start całkiem nowej partii z zupełnie nowym systemem,taka partia ma szansę wprowadzić rewolucyjne rozwiązania,to jest ten czas właśnie.Ludzie już nie kupią i nie kupują tego co z wyborów na wybory było obiecywane a nie realizowane.Te czasy dobiegły końca.W końcu weszliśmy w erę wodnika, siódmy raz budujemy tą cywilizację chciałbym żeby to był bynajmniej ostatni raz.Czas na nowe horyzonty i świeże spojrzenie, bo jeżeli nie czakają nas bardzo trudne chwile.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Informacja 19.10.15, 08:11
      Myślę że Pis nie sprosta zadaniu, euforia będzie bardzo krótka.Po tych rządach to będzie koniec tej partii.Cyrku nie zabraknie i nie wiadomo jak to będzie bo Pis jest nieobliczalny.
    • mercury_staff Re: Informacja 19.10.15, 08:15
      Nie wiem jak wy ale ja żyję w nowym świecie,stary świat dla mnie przeminął.
    • mercury_staff Re: Informacja 21.10.15, 04:48
      Prowadzę wizję lini czasowych od dwóch dni.Moja świadomość jest już na tyle rozwinięta że próbuję coś zmatowac.Wizjonwrzy a właściwie kilku robiło to samo wspólnym mianownikiem tych kilku wizji była wojna czyli kilka wizji na kilku liniach czasowych kończy się wojną.Jest to niepokojące bo moja też.Z tym że problem tkwi w samej wizji czasowej , prawdopodobieństwo tego co się stanie spada w zależności od tego na jak daleko okres ja prowadzimy.Jest też kilka czynników które mają diametralny wpływ.Ale pisze na telefonie i ciężko mi się rozpisać i bardziej wyjaśnić.Obecnie są dwa fronty a właściwie dwie siły USA i Rosja dosłownie rzecz ujmując od których w obecnym czasie wszystko zależy.
    • mercury_staff Re: Informacja 21.10.15, 04:55
      W tym temacie jest jeszcze sporo do napisania wczoraj wieczorem coś odkryłem przypadkiem , ale jednocześnie uświadomiłem sobie że nie mogę tego napisać publicznie teraz sobie nie żartuje ale stawrzalo by to dla mnie naprawdę ogromne zagrożenie a nawet jeżeli nie to na 100% by się tym zainteresowali ludzie.
    • mercury_staff Re: Informacja 21.10.15, 05:14
      Wczoraj jeszcze się zastanawiałem komu sprzedać to co odkryłem Amerykanom czy Rosjanom ale ryzyko dla mnie jest przeogromne więc dałem sobie spokój.
    • mercury_staff Re: Informacja 21.10.15, 05:19
      Skończył bym swoje życie albo w Rosji albo w USA i do końca życia już bym swojego życia nie odzyskał więc dziękuję.
    • mercury_staff Re: Informacja 21.10.15, 07:11
      Teraz obecnie jest najlepszy czas na wielkie zmiany polityczne, nowatorskie rozwiązania nawet ryzykowne.
      Wszyscy ale to wszyscy ludzie są już zmęczeni tym systemem ,młodzi chcą rozwiązań a starzy mają już dosyć.
      Można mnie nazwać spokojnie chyba szaleńcem, żyjemy dosłownie w matriksie,mamy ułożony program życiowy nawet nie celowy można powiedzieć że częściowo przypadkowy.Przepisy,media,wiadomości,szkoła,kultura,nauka...... to wszystko nam kreuje nasz świat, nasze poglądy,myśli i życie.Żyjemy można powiedzieć prawie schematycznie i podobnie myślimy i rozmawiamy.Teraz kiedy ta moja świadomość się rozwineła,pozwala mi wychodzić za te schematy i tego naszego matriksa,to myślenie niekonwencjonalne a nawet nie to że niekonwencjonalne bo kreowane przez moją świadomość.Tak jak moc reklam z których sobie nie zdajemy sprawy i myślimy że one na nas nie wpływają tak i świadomość ma taką samą moc nad umysłem z czego też nie wielu sobie zdaje sprawę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka