28.11.15, 14:00
Kiedy wkleisz mi tę fotkę?
pl.wikipedia.org/wiki/Gwiazdozbi%C3%B3r_Smoka#/media/Filebig_grinraco_constelation_PP3_map_PL.jpg
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:01
      polar solar

mandala
      • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:04
        żyrafa 4}3
        • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:08
          13
          A pamiętasz Cafe pod żyrafą co założyliście dla mnie jak byłam w psychuszce a ja nie wiedziałam czy mam pisać na starej schiofrenii czy na tej żyrafie bo się wkurviłam że znów się dzielicie a potem wyjebałeś w kosmos tę żyrafę,pamiętasz?
          Ty Uwierzu,Ty niegrzeczny chłopczyku,matka zaraz w łeb Ci przyłoży ścierą do podłogi big_grinbig_grin
    • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:11

Béla Lugosi jako Drakula

Hrabia Drakula (org. Dracula) ? wampir-arystokrata, tytułowy bohater książki Drakula autorstwa irlandzkiego pisarza Brama Stokera.

A ja zabiłam dracule w swym domu co były we wyrze,żelazkiem big_grin
      • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:14
        Czerwony Olbrzym Nostrodamusa do Ciebie zaraz przyjdzie Uwierzu z Centaurii i Cię pożre jak mi nie wyślesz tej foty.
        Centurion
        )(
        O
        już rośnie
        hehe
        • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:16
          zawiążesz mu pępka na trzy fildy big_grin
          • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:18
            Ty ładne dziewczynki klonujeszsmile
            Tak
            • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:20
              A pamiętasz film o koziołku matołku?
              Koziołek ma to wek
              cha cha cha cha
              • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:22
                Uwierzu,przysłać Ci grochówkę w słoiku?Weck-po niemiecku do tyłu ale Ty znasz niemiecki bo Ty Prusak a ja też bo moja babcia mówiła jo a po niemiecku ja ja naturlish smile
                • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:24
                  dam Ci jeszcze obrazki na wzór do tęczy jak zrobił Chris o porankusmile
                  • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:35
                    baba Cię oddała do matki bo szczekałeś jak Twoja suka i teraz jesteś z tą suką smile
                    • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:36
                      ja zbieram puszki po piwie w parku i sprzedaję na skupie metali smile
                      • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:38
                        Ale złom potaniał a Honoratce jeden ukradł drabinę i mi chciał dać a ja mam drabinę w chacie,matka i córka mi kupiły na *
                        • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:45
                          kup sobie Uwierzu cyprysik będziesz miał choinkę jak Van Gogh smile
                          • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:51
                            Jedna wariatka w poczekalni kiedyś mi powiedziała że złom potaniał aluminiowy,ciekawe czy żelazny i złoty też.a tytanowy też?
                            Stal nierdzewna też?
                            A może byś mi protezę zrobił Uwierzu a ja sobie pomaluję zęby na biało i będę się uśmiechać do Ciebie normalnie a nie tak ja jakaś varna kiedyś zapodała czy jakaś olga czy może jakaś czubata przydupiec cha cha cha cha mu cha cha czacza buczacza.
                            A ja ma czada bo ja czadowa kobita jestem a moja babcia mówiła że ja chwatka,znaczyło szybka,szypka,sypka,zasypka..........Dlaczego nic nie piszesz?Znów jesteś na badoo?Czy poszłeś do jakiejś?Przepraszam,poszedłeśwink
                            • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:53
                              Ty weź pożyczkę z "banku" Uwierzu.Dla Twojej córeczki na później smile
                              • ditta12 Re: * 28.11.15, 14:54
                                z parabanku,no wiesz,i wydaj se na browce albo na baby big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • ditta12 Re: * 28.11.15, 15:01
                                  Nie odbierasz telefonu bo obciąłeś sobie uch jak Van goh czy masz robotę big_grin
                                  • ditta12 Re: * 28.11.15, 15:02
                                    gogi i ma gogo?
                                    • ditta12 Re: * 28.11.15, 15:04
                                      weź se pożyczkę i wsadzaj w majtki te kwity tym babom big_grinbig_grinbig_grinbig_grin........!
                                      • ditta12 Re: * 28.11.15, 15:05
                                        bajadera co na róże tańczy i bez rury brzuchem na Uwierzu Q
                                        • ditta12 Re: * 28.11.15, 15:07
                                          uwierz_w_to

Naprawdek tak jest?Czy nie napprawdek?Bo nie wiem,skąd mam wiedzieć?Z telefonu co go nie słychać?Chyba ja sobie ucho obcięłąm jak monet Vangogowi.
                                          • ditta12 Re: * 28.11.15, 15:09
                                            Rób co bp Ci wdupco
                                            Cały świat czeka na Twą zorzę bo miała so pojawić a nie pojawiła,tak pisali w internecie,że w polsce gdzieś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka