Dodaj do ulubionych

A dokur.obej

29.11.15, 16:58
Co mi wisi 200PL nie mówiąc o reszcie,gdy był u mnie to powirdział że kurwisko(tak ją nazwał)jest za płaska.
cha cha cha cha
Ciekawe czy mi odda te kase bo ono oboje złodzieje,do rąk im się lepi,jemu moje rzeczy i kasa a jej kiedyś słodycze w Jedności.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: A dokur.obej 29.11.15, 17:07
      Zjadłam frytki odsączone na papirze z marchewką surową,gotowaną i z groszkiem z puszki a jeszcze mam truskawki,taki mus w słoiku i jajko i......pomarańcza i mandarynki i.....bo ja teraz głodniejsza wieczorem,zobaczę czy mam fasolę do namoczenia.
      • ditta12 Re: A dokur.obej 29.11.15, 17:10
        Nie mam to namoczę groch ja mamusia Uwierza i coś zrobię z niego,może pure?
        Ciasto grochowe big_grin
        Ciasto marchwiowe.
        Ciasto fasolowe.
        Ciasto z bakaliami fasolowymibig_grin
        • ditta12 Re: A dokur.obej 29.11.15, 18:45
          Idę namoczyć groch.
          Chciałeś wiedzieć co ja robię Uwierzu to Ci wszystko opisuję,nawet swoje myśli jak widzisz,ta mi się we łbie miele.Podobnie jak Tobie smile
          • ditta12 Re: A dokur.obej 29.11.15, 19:00
            posłucham trochę muzy ja Cię nie ma w domu bo znów chlejesz gdzieś w clubie gogo jak zwykle z kompanieros.
              • ditta12 Re: A dokur.obej 29.11.15, 19:17
                A mi jedna pluskwa spod tapczanu rękę złamała,samiec i mnie teraz boli a najpierw żebra,splot słoneczny i tak szło a teraz to......co mamrobić jako jednoręczno władna?
                Macham tą ręką lewą ipotrząsam i słucham tego Hello mucha cha od eszmerci smile
                • ditta12 Re: A dokur.obej 29.11.15, 19:24
                  A w kosmosie to jest smok taki jak pluskwa i pije krew,białą,czerwoną(w zależności czy od serca czy do serca)-natleniona czy nie.
                  A w tej krwi są takie poduszeczki przypłaszczone apowinny być może okrąglutkie i jak się zrobi zator z tłuszczu(cholesterol to jest zawał)
                  Trza może wodę gorącą też pijać i nie płukać po zmywaniu.
                  No nie wiem.
                  A są kamienie w człowieku twarde,wodne?Może i są(piasek)jak ta małża z perłą w środku.
                  Są też żylaki mózgowe i dlatego boli głowa czyli łeb napierdala jakby powiedział Uwierzyk(zaryw)-
                  wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka