ditta12 12.12.15, 17:04 Zgodnie z tym co napisał kiedyś Uwierz,psychol nie może mieć raka bo ma chemioterapię ciągłą. Koniec,kropka. Radioterapię też,jak se radio włączy,można też zostawić na noc.Ja tak robiłam jak nie mogłam zasnąć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Wniosek 12.12.15, 17:25 Chciałąm dla Ciebie wygrać kupę kasy Uwierz,dokładnie 17milionów ale nic z tego. Za to nadrapałam se złota do kieszeni.Chciałąm se kupić srebrne kuleczki maleńkie,do uszu ale były za 30zeta to szkoda,kupię gdzie indziej,gdzie tanie a identyczne albo lepsze.Może mniej srebra,kiedyś miałąm złote podkówki od ciotki ale jeden zgubiłam a drugi jest u matki.Nic mi złotego nie daje bo mówi że ja wyrzucam.Ja cennego nie wyrzucam,no chyba że raz z Kaziorem3 ale to nie moje było a jemu niepotrzebne bo nie wziął ze śmietnika,nie chciało mu się wskoczyć tam,no to kto inny wziął,razem z jego dowodem,cha cha cha.On Książę Pan to nie bierze ze śmietnika tylko kupuje w Lumpie albo od innych dostaje.Ja mu kupiłam bluzę wiatrówkę dobrej firmy,super ta bluza,naprawdę. Może już ją przechlał tak jak śniadanie jednej Ani i dostał za to w ryło od jej mamy.Jak moją dychę przechlał to musiał całe mieszkanie pomalować za to i jeszcze pozować do portretów w ruchu które na chybcika robiłam.No i nosiłkowym był zakupów.Ale go wygnałam bo chlał i spał i nie było z kim ponawijać.Cugi są najgorsze.Mój tatuś to raz się upił na jakiś czas a porządnie a potem nic.Nie klinował,męczył się nieborak.Zupki ogórkowe,pomidorowe,herbatki,kawki,soczki,rosoły,sok z ogórków i nie mógł wstać z wyra,ja też tak miałam ale już nie piję alkoholi.A mój brat to spał na stole nie mógł się położyć jak się upił.I po co tak się upijać w trupa?Lepiej napić się rozcieńczonego piwa Heineken(to nie jest reklama podprogowa)moje ulubione ale holenderskie i już.Tam gdzie był As park Rangara z tulipaniarnią i wiatrakami,na wodzie jak we Wenecyi.Za jedną cebulkę kamienica. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wniosek 12.12.15, 17:26 www.youtube.com/watch?v=ExTESo1tQ0k przerywnik muzyczny. Odpowiedz Link