mercury_staff 14.12.15, 05:01 Święta za pasem a ja w zasadzie mam to w dupie a czemu by nie? Znudził mnie ten świat na tyle że w dupie mam wiele spraw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 05:03 Desperatem nie jestem oczywiście ze nie ale mam własne zdanie Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 05:04 Przyjdą jednak dni takie ze wybiorę to co najlepsze dla mnie Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 05:06 Moja depresja się nie wzięła z choroby lecz świadomości która mam tak jasną ze się czasem zastanawiam głęboko ....... Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 05:08 Te twoje oko zaklejone i ta cała jebana piramida to pierdolone jedno wielkie mydlenie sobie oczu na wzajem Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 05:09 Do odjebania jest poł swiata stalin to Pikuś Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 05:12 Chcesz sie ponownie w takim pojebany swiecie urodzic? jak nie to zrób coś żebyś sie urodzila w lepszym Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 10:00 < Znudził mnie ten świat na tyle że w dupie mam wiele spraw> To nic dziwnego że się nie wysrałeś albo nie wysłałeś boś za ciężki jak masz tyle w dupię.Weź na przeczyszczenie-mleko zsiadłe dobre. Oko odkleiłam bo po co ma być zaklejone? Teraz jest ładniej Ja nie umrę to nie myślę o śmierci,po co mam myśleć? Wiem że się urodziłam. www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 10:29 Ty gotuj na święta a nie narzekasz jak stara baba. Ja zrobiłam sałatę jarzynową.Dużo wyszło,ponapycham w słoiki i będzie na potem. Zaprosiłam ciotkę moją co zawsze była moją koleżanką bo najmłodsze z sióstr mojej matki,ciekawe czy przyjedzie.Powiedziałam żeby przywiozła żabę ze sobą bo ona nosiła dwie żaby na kaloszach do naszego stawu co się robił po deszczu. Król się zadekował za pudłem w szafie i niech chce wyjść ale go wyciągnęłam i pomierzwiłam palcami po futrze bo on ma długie włosy,takie mięciutkie Dałam mu szczotkę do szafy swoją,niebieską by się czesał od czasu do czasu. Wczoraj wyszła Pipi i jadła z Kasią z z korytka żarełko a ja robiłam fotki Fajnie tak patrzeć co one robią.Teraz wszystkie śpią.Kaśka czasem się rozśpiewa,ona najbardziej aktywna,furkocze piórami frrrrrrrrfrrrrrr. Nie mam już tych dźwięków kosmicznych w laptopie.Nie wiem co t było ale fajne Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 10:32 Myślę skąd wziąć milion dla Ciebie Uwierzu.Może z książki Mickiewicza bo tam cośjest o milionie ale zapomniałam. Czekam na panią pielęgniarkę bo się umówiła ze mną że przyjdzie.Pogadamy o kosmitach bo ona lubi ten temat. Powiedziała że jesteśmy porozrzucani po kosmosie.Chyba ma rację bo ona medyk to wie o materiale genetycznym,kwasie dezoksyrybonukleinowym i rybonukleinowym-transportującym. A Eszmeraldy z papugami jak nie ma tak nie ma. Kapitanie!Ahoj! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 10:41 Zrobię jeszcze makowiec i finito.Żadnych serników bo serniki je się na Wielkanoc,pierniczki kupiłam,takie w lukrze,serduszka no i te z maku też. Robi się tort makowy,ciasto bakaliowe,z suszu bo zima.Tradycyjnie. Kutia,kluski z makiem. Albo łamańce makowe-zależy jaki region,Eszmera chyba robi rogale makowe ale to na św.Marcina. No i pyry gotuje a nie ziemniaki czy kartofle. Dzisiaj pójdę do zoo zostawić paczkę i od razu kupię mleko bo wypiłam ze zwierzakami. Zobaczę czy mam śledzie bo może już wszystkie zjadłam.Kupiłam 6 matiasów. No nie wiem co jeszcze potrzebne.Uwierzu,co się u was robi na święta?Jakie zupy,jakie drugie dania,przystawki?Ja specjalnie nic nie mam bo prawie vege(ryby). Mam jakąś pozostałość boczku i piccę to jak chłopaki przyjdą to może zechcą,wsadzą do piekarnika i już.Po wigilii to nie chce się jeść specjalnie bo jest ciężka.Nie mam wina ale nie wiem czy mogę mieć,bo mnie jeszcze do czubków wsadzą za posiadanie. Mea culpa? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 10:47 Mask żyje w rygorze dietetycznym ale na święta daje sobie odpust. Chciałabym żeby miał radosne święta,piękne,żeby spełniło się jego najgorętsze pragnienie serca. Tego Ci życzę Masku I Tobie Uwierzu i Madau i Eszmeraldzie i pozostałym co tu są..... I sobie, ale nie wiem jakie mam pragnienie. Ja wszystko mam. Jest mi dobrze ze zwierzaczkami.Cieszę się życiem jak doradził ten Ksiądz mądry w psychuszce co był z nami prawie codziennie.Już go nie ma.Niech mu się spełni najgorętsze pragnienie też. Niech każdemu się spełni to czego pragnie, www.youtube.com/watch?v=LU55Flooj3Y Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nie wysłałem sie 14.12.15, 11:07 Ja jestem teraz Freya bo sąd mnie Uwolnił,Freya Afroditta a byłąm kiedyś Liilt bo brałąm tylko Lit. Miałam naszyjnik,piękny szeroki ale że był nie ze szlachetnego kruszcu to dostałam uczulenia,takich czerwonych bąbelków i nie wiem gdzie on jest. Może Krasnoludy go zabrały Kto jest Lookim?Może Ty Uwierzu?Nie,Ty raczej Tor bo masz młot.Jak przywalisz to aż forum się zatrzęsie.Ale Ty jesteś mądry,on oddał(puścił oko)chyba do jakiejś studni,za mądrość. Odpowiedz Link