Dodaj do ulubionych

BÓG I JEZUS

21.12.15, 23:01
Ditto Bóg nigdy słowa Jezusowi nie powiedział!
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: BÓG I JEZUS 21.12.15, 23:03
      Nie musisz w to wnikać wystarczy że w Bibli piszę że stworzył nas na swoje podobieństwo.
    • ditta12 Re: BÓG I JEZUS 21.12.15, 23:14
      A czy ja twierdzę że ktoś mu mówił?Ojciec mu powiedział.Jego ojciec co go spłodził jak mnie czy Ciebie.Ja miałam ojca swego a Ty?Masz?Mój nie żyje podobno ale nie jestem nigdy niczego do końca pewna.

Ojciec go nie uznał.Matka była matką,Tak jak Cezar uznał Cezariona unosząc go do góry.Jaki to cesarz rządził wtedy?Herod co miał kobitę i pasierbicę Herodiadę która mu tańczyła taniec siedmu szalii
      • uwierz_w_to Re: BÓG I JEZUS 21.12.15, 23:18
        Ale ja Ci mówię co mnie jakiś cesarz obchodzi który uznał swoje dziecko,uznał więc uznał. Życie nie opiera się na krolach i władzach lecz na zwykłych Kowalskich.
    • uwierz_w_to Re: BÓG I JEZUS 21.12.15, 23:15
      Będzie Bóg i będą Bogowie więksi mniejsi w śród nas ludzi a piramida Masonska z oferowanym trojkatem i okiem w środku co oznacza? Boga czy Bogów? Wiesz?
      • ditta12 Re: BÓG I JEZUS 21.12.15, 23:18
        Napisałam ale prostytutka mi skasowała,udaremniła wpis.
        • uwierz_w_to Re: BÓG I JEZUS 21.12.15, 23:20
          Może jakiegoś wirusa masz?
    • uwierz_w_to Re: BÓG I JEZUS 21.12.15, 23:19
      Jeszcze mi nie powiedzialas kto temu cesarzowi dupe podbierak pewnie by mnie to zaciekawilo
    • uwierz_w_to Re: BÓG I JEZUS 21.12.15, 23:23
      Może Franciszka zapytaj kim był Jezus zapytaj prywatnie to może Ci udzieli na to pytanie zupełnie prywatnej odpowiedzi tak myślę smile
    • uwierz_w_to Re: BÓG I JEZUS 22.12.15, 00:03
      Świetność nie jest najwazniejszasmileSą tacy którzy chcą tak postępować jednak większość jest inna.Obieramy sobie ich za wzór budujemy własny świat na klamstwie i fikcji.Szukamy świętości ale po co? Wystarczy ze będziemy wszyscy dla siebie ludźmi i wtedy dopiero zrozumiemy czym jest świętość.
    • uwierz_w_to Re: BÓG I JEZUS 22.12.15, 01:38
      Bóg stworzył ziemię i nią zarządza big_grin a świat się kręci wokół człowieka. Co jeden to lepszysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka